DIY: Footings på en skrå karakter

May 5

DIY: Footings på en skrå karakter

Godt og trygt er et must for byggeprosjektet du vil siste. Bakken der du bygger er imidlertid ikke alltid den mest bidrar til en enkelt flatet overflate skibakker og åser. Bygge et nivå sett med footings legger litt problemer i prosjektet, men det er helt nødvendig hvis du ikke ønsker å bygge noe som ser ut som det skjeve tårnet i Pisa og er potensielt mindre strukturelt lyd.

Instruksjoner

•Velg lokasjonen. Prøv alltid å merke et område der stigningstallet til bakken er det minst mulig. Hvis du har et valg mellom et område der bakken bryter to retninger og er ganske bratt og en mer skånsom skrå, bygge på sistnevnte. Det gjør hele prosjektet enklere.

•Stasjon innsats hvor du vil at fot seksjoner eller påler gå. Hvis du graver full grunnlag, sette innsats i hjørnene. Koble innsatsen med streng. Slips strengen på innsatsen på det høyeste punktet og så nær bakken som mulig. Knytte en linjenivå til strengen og knyt nivået til innsats hvor strengen er nivå. Dette vil fortelle deg hva du trenger å gjøre footings nivået.

•Dig hullene. Du har et valg på dette punktet. Du kan enten grave oppoverbakke fotfeste og området mellom til nivået av lavere fotfeste, eller du kan bygge den lavere fot opp til høyere. Gjør noen av begge, avhengig av prosjektet. Uansett hvordan du besluttet å gå videre, din fot hull må være minst 18 inches dypt for vekttap støtte.

•Sett forsterkende bar i hullet. Pass på at det er orientert lengden, kryss og loddrett. Prefabrikkerte forsterkende bur gjør denne prosessen ganske enkelt, men det er ikke nødvendig. Bygge og plassere betong skjemaer. På den ned bakken fot, bygge skjemaet til nivået av opp skråningen fotfeste over hullet. Bruk streng nivået som beskrevet i trinn 2 for å sikre nivå. Vurder å bruke et rør for påler som kan plasseres i hullet og kuttet til riktig høyde. Disse er tilgjengelig på de fleste større hjem butikker og i ulike størrelser.

•Level overflaten av footings og fest hva Skrue du trenger til ditt prosjekt. Pass på at overflaten er både nivå med seg selv og de andre footings. Gjør dette ved å ha en biff på den andre siden av fotfeste og trekke strengen over overflaten på fotfeste til en biff på side av området ned skråningen. Dette vil fortelle deg hvis du er på et ekte nivå og hvis du må foreta justeringer.

Tips og advarsler

  • Husk å følge instruksjonene på blande betong. For mye vann lagt kunne gjør det svakt og ta for lang tid å helbrede. For lite vann eller en uriktig blanding kan forlate gap drevet betong eller grus og forårsake punkter, kan føre til feil.
  • Kontroller med zoning avdelingen og sikre alle nødvendige tillatelser før begynnelsen noen byggeprosessen.