DIY: Fliser over benken for en logg hjem

October 13

En benken bak kjøkken ovn eller vasken eller i et bad gir ekstra beskyttelse til veggen i en logg hjem. Keramikk eller porselen brikker kommer i en rekke farger og stiler matche veggene i en logg hjem. Tile backsplashes tilbyr robust beskyttelse i fuktighet utsatt områder. Også gjør langvarig flis det enklere å rengjøre hjem tømmervegger siden flis avviser smuss og flekker som har en tendens til å lage veggene vises kjedelig. Installasjonen er i en gjør-det-yourselfer's evner.

Instruksjoner

•Fjern spiker, skruer eller staples mot en Lirk bar. Tørk veggen rent med en klut og vann. La det tørke.

•Measure loggen mur og bestemme dimensjonene på benken. Cut et stykke tynn sement backer styret å passe på området med scoring verktøyet. Feste backer styret til Logg veggen med skruer og en skrutrekker. Plass dem om 5 eller 6 inches hverandre i pre-merket områder i backer styret.

•Mix mørtel eller flis limet, følge retningslinjene fra produsenten. Bruk en murskje for å bruke limet på hele baksiden av ruten for å forhindre drypping på gulvet eller komfyr. Trykk på flisen fast på backer brettet.

•Apply flis, plassere et mellomrom mellom hvert panel å holde dem samme avstand fra hverandre. Følg pre-merket mønsteret i backer styret å holde torget fliser og linje. Fullføre hele benken området. La en lik mengde plass på hver side til kutt flisene.

•Measure fra kanten av Logg veggen til ruten, deretter legge til området for din avstand. Dette er målene for din kutt flis. Måle flisen og gjøre et kutt, en våt så eller flis skjærende verktøy. Plass det kutt stykket på loggen hjems wall kanten.

•Fjern avstandsstykkene mellom flisene. Bland grout med vann og bruke den til å fylle ut mellomrommene mellom flisene. Konsistensen bør være lik peanøttsmør. Bruke en flis flyte eller stor, fuktig svamp for å spre grout jevnt. Fortsatt tørke grout til alle områder er fylt og glattet.

•Spray en tetningsmasse på flisen etter grout er tørr å forhindre fuktighet siver opp bak flisene på loggen hjem veggen.