DIY flatt stein fontenen

April 9

DIY flatt stein fontenen

En fontene av flate steiner er perfekt for en liten plass som trenger en touch av Zen og musikken til rennende vann. Vann kan bli dirigert til høst fra flat kant av stein som en mini foss eller vedlikeholdslading over kanten og ned ansiktet av stein i en subtil skimmer. De mest allsidige steinen fontenene sitte over skjulte reservoarer anlagt for å ligne det naturlige miljøet. Vannet bobler opp gjennom rock etterligner noe magisk kanskje du snuble over i skogen eller felt. Men bygging og vedlikehold er konstruert, ikke tilfeldig, og de kunne ikke vært enklere.

Instruksjoner

•Bevegelsessensoren et nettsted nær en stikkontakt og nok til en hageslange å etterfylle reservoaret praktisk. Mark hull for reservoaret og en grøft for strømledningen med spraymaling.

•Dig hull samme dybde som høyden av pre-formet bassenget du vil bruke for reservoaret. Splitte en tomme eller så av sand i bunnen av hullet og tilpasses det bassenget. Juster bassenget slik at det sitter nivå i hullet, bruker en snekker nivå om nødvendig. Fyll ut rundt bassenget med noen av skitt du fjernet skjemaet hullet, gjør at det er tettsittende og litt høyere enn rundt jorden holder skitten og steiner fra skyve.

•Sett en nedsenkbar pumpe i bassenget og strømledningen over side. Tre snoren gjennom en lengde på PVC-rør og legge det i grøften. Dekk grøften med skitt. Legge metall vannrøret på pumpen.

•Skjære et hull i midten av en og matchende hull i midten av et stykke maskinvare klut eller fine skjermen å dekke rutenettet. Plasser rutenettet over reservoaret passer den over røret, og lå maskinvare klut over rutenettet.

•Drill hullene i flate steiner hvis de ikke kom pre-boret. Hullene skal være ca ¼ tomme større enn diameteren til vannrøret. Stable steinene på røret fra største til minste eller eksperimentere med tilfeldige størrelser til du oppnå den ønskede effekten.

•Mark røret like under overflaten av topp stein. Fjern stein og kutte røret. Erstatte stein og fest en bubbler fountainhead til levering vannrøret. Du kan la røret åpen og bare pumpe vann rett opp og ut hullet i steiner, men bubbler skaper en fin effekt.

•Fyll reservoaret med vann, koble pumpen og teste fontenen hvordan vannet flyter og søl over steinene. Slå steinene og kile små steiner mellom dem til fontenen synes balansert for deg. Slå av vannet og sikre ordningen med dabs klart silikon lim mellom og under steiner.

•Let silikon tørr før du slår på vannet igjen. Dekk rutenettet og skjerm med små steiner og småstein som om stablet stein stige ut av spredning av steiner. Når bassenget nedenfor er skjult, plante Moser og bunndekkende rundt fontenen området og landskap makt ledningen grøften med torv eller planter. Holde reservoaret fylt med vann å beskytte pumpen.

Tips og advarsler

  • Opprette en lavere, men fortsatt arrestere fontene med en gammel millstone. Følg instruksjonene for en stablet stein fontene men bruk et kortere vannrør og plassere kamuflasje steiner og småstein på rutenettet før millstone på plass oppå.
  • Hvis du kjøper flate steiner for fontenen fra landskapet leverandør eller et steinbrudd, vil de kunne bore hullene for deg, du sparer en rotete jobb og litt tid.
  • Bregner og ornamentale gresstyper gjør attraktiv landskapsarbeid rundt naturlig steinen fontener.
  • Bruk alltid beskyttende briller ved boring bergarter.