DIY: Fikse en klebrig toalett klaff

November 13

DIY: Fikse en klebrig toalett klaff

Det finnes en rekke problemer som påvirker riktig drift av et toalett. En flapper som stikker er et vanlig problem som kan løses ganske enkelt. Et toalett flapper er koblet til håndtaket via en kjede. Når håndtaket er forlovet, løfter det flapper fra tanken hullet, slik at vannet i akvariet å forhaste seg bollen å hjelpe inne rødme. Du kan løse en klebrig flapper etter en ukomplisert prosedyre.

Instruksjoner

•Løft opp toalettet tank topp og sette den et sted det ikke i veien eller skades.

•Start toalett utkobling ventilen helt klokken å avvikle vannforsyning til tanken. Utkobling ventilen er under toalettet på venstre side. Skylle toalettet for å fjerne det meste av vannet inne akvariet.

•Løft opp flapper med hånden og bruke rørleggers fett på undersiden. Mange ganger, som flapper aldre, det vil holde seg til sidene av akvariet hullet, og rørleggers fett vil lindre problemet.

•Kontroller kjeden å sikre at det er ikke lenge, som kan også føre til flapper viser en klebrig atferd. Kjeden bør ha litt slakk når flapper dekker tank hullet. Hvis det er overdreven slakk, løsne det fra flush armen ved å klemme klippet på slutten. Fjern klippet fra kjeden og plassere den på en link som ligger lenger opp i kjeden. Koble kjeden med flush armen.

•Restore vann og erstatte toalett tank lokket.