DIY enkel hage gjerde ideer

June 5

DIY enkel hage gjerde ideer

Bygge et gjerde i hagen din kan legge utseende og sikkerhet. For å bestemme det beste hage gjerdet for hjemmet ditt, må du først bestemme hva du vil gjerdet å gjøre. For eksempel er et gjerde som forbedrer hagen din landskap forskjellig fra du ville brukt for sikkerhet og personvern. Et gjerde er en enkel helg prosjekt som de fleste gjør-det-yourselfers kan utføre uten hjelp.

Stein gjerder

Med den rette plasseringen av steiner, kan du opprette en holdbar hagen veggen uten å bruke mørtel. En tørr steinmur krever mye planlegging plassere steinene uten stenger eller mørtel å holde dem sammen. Dette er et billig alternativ for huseiere på et budsjett. Bruke steiner fra ditt område eller har levert til hjem fra et steinbrudd selskap bruke for gjerdet. Bruke mørtel for å holde steinene sammen uten bekymringsfull om nøyaktig plassering. Bruk en rekke stein størrelser opprette en interessant steinmur i hjemmet og hage.

Stakittgjerde

Hvitt stakittgjerde er et sjarmerende for et land hjem hage. Kjøp tre pickets fra oppussing butikker og bygge gjerde rundt hjemmet ditt. Et tregjerde krever vedlikehold og vanlige maleri. Vinyl gjerde i hvitt stakittgjerde design krever mye mindre vedlikehold og care. Variasjoner på hvitt stakittgjerde, Velg farger koordinere med hjemme. Måle plassen nøye før du kjøper vinyl eller tre.

Jern gjerde

En jern gjerde fungerer godt med noen hjem arkitekturdesign som spansk stil. Det kan hende du finner berging materialer å bygge en billig gjerde rundt hagen din. Skjule feil i materialet med planter som klatre opp gjerdet.