DIY eksponert samlet betong

May 22

Eksponert samlet betong tilbyr en attraktiv finish viser grus eller knust rock av sement. Dette utsatte overflaten er ikke bare mer visuelt interessant enn glatt grå sement overflaten, men det gir også bedre trekkraft i våte eller isete forhold. Prosessen med å utsette samlet krever noen grunnleggende verktøy og riktig timing for suksess.

Instruksjoner

•Fyll betongen skive følge normale prosessene. Dette inkluderer screeding eller flate ut betongen øverst i skjemaet med en 2 x 4-tommers rett bord. Dette etterfølges av benytter en murskje for å glatte overflaten til en jevn overflate.

•Overvåk herding av sement i timene etter betongen hell er fullført. Teste sement med en stiv pensel. Når du kan børste bort sement overflaten uten å forstyrre samlet nedenfor er hell klar for neste trinn.

•Fargeringer unna sement overflaten med lange håndtak stiv pensel. Arbeide fra center på utsiden av båren, børsting sement av overflaten av hellen. Jobber raskt som hellen ikke vil bo på riktig scenen for herding lenge. Imidlertid redusere lavere temperaturer herding.

Tips og advarsler

  • Alternativt bruke en vannslange for å vaske bort betong overflaten i stedet for en pensel. Dette er raskere og fungerer best for større prosjekter selv om det er en sjanse til å bruke for mye vann press og skade samlet overflaten.
  • Avhending av sement fjernet fra skive overflaten kan utgjøre et problem. Hvis sement er børstet av hellen kan gjerne tørke langs siden av skive og trukket ut når det tørker. Vannaktig gjørma vaskes av skive med en slangen kan forårsake flekker av andre overflater hvis det kommer i kontakt med ferdige områdene. Vask sement i en retning hvor gjørma kan tørke salg over et par dager.