DIY ekorn & Raccoon forbløffe

April 25

DIY ekorn & Raccoon forbløffe

Hvis du bor i en stor by eller forstad, er fugler og andre dyr en ganske eksotisk tillegg til bakgården, spesielt i vintermånedene når vanlige maten er mer mangelvare. Sette opp en fugl mater eller birdhouse kan lokke fargerike fugler å hagen din, men de kan også tiltrekke åtseldyr som ekorn, eller verre, rovdyr som vaskebjørn vil angripe fuglene hekker i din birdhouse. Heldigvis kan noen standard husholdningsartikler motvirke disse skadedyr i sine forsøk på å stjele fuglene mat eller selv skade fuglene.

Instruksjoner

Plastikk mugge forbløffe

•Skjære nederst på en tom plastikk mugge som brukes for brus, juice eller melk. Nøye poke to hull med saksen i nærheten halsen av flasken. Jo tykkere plast i kannen, jo bedre det vil holde seg når den har punktert og hang. Det vil også holde bedre mot mer flittig ekorn eller tyngre vaskebjørn.

•Mark der du vil forbløffe dine å sitte på innlegget ved å tegne en linje på toppen av flasken der det vil sitte. Gjøre det høyt nok av bakken at ekorn ikke kan hoppe rett over det: de fleste ekorn kan hoppe mellom 4-6 fot opp fra bakken.

•Fjern fugl mater og skyv din forbløffe på innlegget fra toppen. Hamre en spiker inn i hver side av innlegget et par inches over blyant merket du tegnet i trinn 2. La forbløffe faller til bakken mens du gjør dette, og dra det opp igjen senere. La nok spiker ut av innlegget som å feste din forbløffe.

•Thread ledning eller ledningen gjennom hullene du slo. Trekk forbløffe opp til blyant linjen og tett knytte ledningen eller wire til spiker hodene. Eventuelt hammer neglene ytterligere på dette punktet å sikre knuter vil holde. Gjøre forbløffe taket løs nok til å hindre at ekorn eller raccoons får et fast grep på den, men ikke så løst at de lett kan rive det av.

PVC Pipe forbløffe

•Bruk en SAG, kuttet en del av PVC-rør minst 4 fot lang. Merk lengden før du klippe.

•Hammer to til fire spiker, en i hver side av fugl mater stolpe på høyden du vil bunnen av din forbløffe. La nok spikeren stikker for forbløffe å sitte på den trygt. Angi forbløffe minst 4 fot fra bakken for å hindre at ekorn å hoppe over den.

•La PVC rør på innlegget slik at den sitter på neglene. Hammer et annet sett med spiker over det å holde det glir opp. Eventuelt bruk L-klammer over og under å holde det sikrere på plass. Din forbløffe bør sitter løst rundt innlegget slik at det svinger og flytter lett, hindrer noen ekorn eller vaskebjørn i å få et fast grep på den.

Vinyl LP posten forbløffe

•Skjære vinyl posten fra kanten til sin senterhullet; Bruk denne slit for å skyve posten på materen pole. Skjær en større hull i midten tilsvarer bredden på fugl mater pol. For en hengende fugl mater, trenger du ikke kutte posten: bare tråd noen wire eller ledningen gjennom hullet i midten og tie knop over og under å holde det på plass. For denne typen forbløffe, bruk mellom tre og fem vinylplater knyttede på ledningen på denne måten.

•Slip posten på fugl mater innlegg bruker slit du kutte i den. Bruk ovenfor og nedenfor til å holde det på plass.

For en hengende fugl mater, bruke ledningen som du knyttet postene å henge materen. Fest den til bunnen av ledningen og henge den i ønsket posisjon. Postene vil gjøre det vanskelig for ekorn og andre dyr å klatre til materen.

•Legg så mange poster som du liker å materens innlegg på samme måte; flere poster betyr tilgang til materen er det mye vanskeligere.

Tips og advarsler

  • Ekorn og raccoons er flittig nok til slutt finne en forbi de fleste Bafflene. For å motvirke dem når de uunngåelig når materen, lett bland litt cayennepepper med frø før fylle materen. Fugler smake ikke krydder, men ekorn sikkert kan. En smak av krydret frø, og de vil ikke være tilbake for mer.