DIY Dyson støvsuger reparasjon

January 20

DIY Dyson støvsuger reparasjon

En Dyson rengjøring vakuum er en av de mektigste støvsugerne på markedet. Imidlertid bare fordi et vakuum er kraftig betyr ikke at det ikke trenger reparasjon. Som et alternativ til å ta vakuum til et verksted disse gjør det selv (DIY) kan reparasjoner enkelt gjøres hjemme.

Beater pensel

Rengjøringsbørste beater er den enkleste formen for Dyson reparasjon. Hvis beater pensel ikke få renset så det kan komme tett og vil ha en vanskeligere tid å plukke opp skitt fra gulvteppet. Stund unplugged, snu vakuum opp ned. Fjern dekselet holder beater på plass. Vanligvis vil en skrutrekker være nødvendig for dette trinnet. Bruk saks til å klippe bort alle hår eller strenger rundt beater.

Samling sylinder

Skitt kommer inn i samling sylinderen. Rengjøring denne sylinder vil forbedre vakuum ytelse. Fjern beholderen samling av vakuum. Hva du skal gjøre er fjerne enkeltdelene i kammeret slik at du kan nå dem for rengjøring. Dra de forskjellige bitene av sylinderen før det er helt demontert. Bruk en annen vakuum hvis mulig å fjerne alle typer skitt som stakk i sylinderen der det ikke skal gå. Rengjøring sylinderen grundig som dette vil forbedre ytelsen av vakuum.

Revet slange

En revet slangen kan forårsake en Dyson vakuum ikke fungerer riktig. Det er to måter å fastsette slangen. Den første måten fungerer bare hvis røret er sprukket eller revet på slutten. Hvis dette er tilfelle kan du trekke av Endestykke og kutte røret for å over tåre. Når dette er gjort koble Endestykke. Den andre måten å fikse en tåre er å bruke pakking tape. Kontroller at slangen er rene og fri for støv. Trekk slangen stramt slik at rygger i slangen ikke er så merkbar. Legg målebåndet rundt sprekk og utvide den ca 2 inches på hver side. Presse tuben tilbake sammen og hold i ett minutt. Når du slipper røret vil tape har knyttet til rygger av røret.

Belte endring

Endre et vakuum belte er ofte bare nødvendig for helt fikse et ødelagt vakuum reparasjon. Koble vakuum fra veggen og skru den nederste platen slik at beltet er avslørt. Fjern gamle beltet ved å klippe den med saksen og trekke det. Sett nytt belte over beltet valsene og sett på bunnplaten. Vakuum skal fungere som nye igjen.

Rengjøring tette

Rør i Dyson vakuum kan noen ganger bli tett med skitt. Bruk en lang pinne for å presse tresko gjennom slangen og ut den andre siden. Dette vil øke ytelsen og suge strøm av vakuum.