DIY Delta badekar tappekran reparasjon

October 25

En Delta badekar tappekran vil lekke etter lengre tids bruk, og hvis du ikke ønsker å betale for en rørlegger å fikse det, installere en ny blekkpatron burde oppklare problemet. Lekker kraner bidra til vann flekker og noen ganger vannskader hvis omkringliggende veggen styret påvirkes av vann. Dette fører til råte eller mold, så fikse problemet er en prioritet. Den nødvendige kompetansen er grunnleggende, og hele prosessen tar omtrent en halv time.

Instruksjoner

•Start av innkommende vanntilførselen ved å lukke viktigste vann ventilen hjem.

•Ta av små hetten på kranen håndtak av lirke det opp med en kniv eller liten skrutrekker. Ta ut skruen på kranen med en Allen fastnøkkel eller en Phillips head skrutrekker. Noen modeller har Allen skruer, mens andre bruker en Phillips hodet.

•La håndtaket av kranen stammen. Fjern kuleholderen klippene rundt kassetten på kranen med nål nebbtangen, hvis klipp. Hvis kranen ikke har klipp, fjerne panseret og kuppelen lokket ved å vri dem til venstre med justerbar tang. Ikke alle deltaer har disse delene, så det vil avhenge av modellen. Du bør være igjen med bare patronen etter dette trinnet.

•Trekk kassetten ut av kranen, bruker de nål nebbtangen hvis nødvendig. Fjerne sete pakninger inne kranen med en liten skrutrekker. Erstatte setet pakninger, deretter installere en ny blekkpatron i kranen hodet av rillene på siden av kassetten med på kranen hodet i kø.

•Bytt kuleholderen klippet eller kuppel og panseret cap, og stram for hånd. Skyv håndtaket på stammen. Tre skruen i håndtaket, og trekk for å sikre referansen til stammen.