DIY: Dekket Walkway

June 16

Legge til en gangvei av en kortstokk hjelper knytte outdoor living space med resten av landskapet. Vanligvis bygget noen tommer eller fot høyere enn bakkenivå, kan en dekket walkway krysse over et område med høy vekst uten å bli gjørmete eller overtatt på. Gjør det selv individer kan bygge en hevet gangvei i små deler om gangen, og varierer høyde og retning av hver del å passe eksisterende flyten av et verksted.

Instruksjoner

•Lag en Bygningsplan for gangvei. Skissere banen fra begynnelsen til slutt ved å hamre tre påler i bakken langs to sider av gangveien og knyt en lang bygging hyssing rundt toppen av innsatsen. Space innsatsen minst 4 fot fra hverandre slik at folk kan gå side ved side i par eller passere fra motsatt retning. Kall 811 for å bekrefte at din støtte styrene forstyrre underjordiske verktøy linjer.

•Dig 12-tommers dype hull for hver fotfeste med en spade og bruke målestokk kan kontrollere dybden av hvert hull er lik. Hullene skal være ca 10 inches i diameter og bredere nederst enn ved overflaten. Space hullene under hjørnene av gangveien og hver 4 fot fra hverandre langs sidene.

•Bruk målebånd for å måle 4 x 4-tommers lengder av tre høyden du vil gangvei pluss 1 fot. For eksempel må en gangvei hevet 2 fot fra grunnen 3-fots lange støtte styrene. Skjær hver lengde med en sirkelsag.

•Stir sement i et hjul gravhaug med små porsjoner av vann til den er tykk som tannkrem. Bruke en spade for å fylle halvparten av det første hullet med sement. Plasser det første støtte brettet i midten av hullet, med et Vater for å sikre det lodd. Fyll ut resten av hullet med sement, og haugen det rundt foten så vann vil alltid løpe fra styrene. Gjenta dette trinnet for hver fot hull og støtte bord.

•Hammer en ramme av 2 x 4-tommers styrene rundt utsiden av toppen av støtte styrene med fire galvanisert spiker gjennom rammen i hvert vertikal støtte bord.

•Skjære 3-fots-8-tommers lengde 2 x 4-tommers tre å passe hver 8 fot over bredden på rammen. Hammer fire galvanisert negler gjennom rammen styret i slutten av kors støtte.

•Sett 8-fots lengder av 2 x 4-tommers boards ned midten av rammen i kors støtte. Hammer fire galvanisert negler gjennom rammen i tilstøtende endene av center styrene.

•Skjære 4-fots lengder av 1 x 4-tommers dekk styrene for å passe over bredden på gangveien rammen. Lå platene på rammen med en spiker mellom hver å fordele dem konsekvent. Hammer to galvanisert negler gjennom begge ender og midten av hver dekk styret i rammen og center støtte nedenfor.