DIY: Dekket frukttrær med fugl notlin

June 26

Hvis frukttrær er om klar for høsting men fugler og ekorn holder får inn frukt og ødelegge det før det er fullmoden, kan du dekke frukttrær med netting. Du kan bruke nettingen i år.

Måle

Bestemme hvor stor din tree er slik at du vet hvor mye netting å kjøpe. Få noen til å hjelpe du måler fra bunnen av grenene og over av treet. Tillate en ekstra tunet eller to så du har masse overflødig netting å binde rundt stammen på treet.

Stoff Netting

Kjøp 3/4-in. netting. Det finnes ulike størrelse mesh. Vurdere hvilke fugler du vil holde ut av treet slik at du vet hvilken størrelse mesh for å kjøpe. Noe fuglene kan passe deres lille nebb gjennom hullene på nettet. Hvis du ikke finner bird notlin i en butikk i ditt område, kan du kjøpe den på Internett. Du kan også kjøpe tyll fra en stoff butikk. Det er vanligvis mindre enn en dollar per tunet og er ofte på salg rundt Halloween, kostymer og våren, for bryllup. Du kan måtte sy to eller tre lengdene sammen på sidene for å gjøre en bred nok dekning for treet som er bred nok.

Dekke trærne

Be noen å dekke treet. Du må en stige for å få deg høyt nok til dekker av treet. Spre stoffet over toppen av treet slik at den henger jevnt under grenene. Samle overflødig stoff og bruke noen hyssing til å binde den rundt stammen på treet. Knytte vil være mulig bare med mindre hårlokk. For større trær, drapere stoff eller netting over toppen av treet for å beskytte frukt som mulig.