DIY dekk sliping ideer

November 21

Sliping er integrert i livet og utseendet på tre dekk, slik at du skal bruke finish og vannet forseglingen på tre. Sliping er også viktig for utseende og komfort av dekk, fjerne steder der tre kanne sprekk og splinter. Oppgaven kan imidlertid noen ganger være skremmende.

Reparasjoner

Før sliping en kortstokk, er det viktig å først gjøre mindre reparasjoner til dekk. Fjern eller reaffix noen løs negler eller skruer. Erstatt alle Trestykkene som er råtne, alvorlig fliser eller skjev. Denne ekstra investering av tid er verdt det å gjøre sliping prosessen gå.

Sand papir til bruk

Det er viktig å vite hva slags sandpapir bruke på dekk. Dette avhenger av treet brukes til å bygge dekk. Grovsliping er først nødvendig når større brikkene har blitt vasket og blåst bort. Hvis dekk er relativt nytt, knapt forvitret eller ikke trenger mange mindre reparasjoner, er en middels klype sandpapir best å sand dekk. Ideelt vil du gå tilbake over dekk med veldig fine sandpapir etter første sliping. Finere sandpapir er best for avrunding ut kantene på dekk og jevne ut alle deler som kan bli hakkete i fremtiden.

Leie eller kjøpe en Sander

Sliping hånd er utelukket. Leie eller kjøpe en sander vil være nødvendig å sand dekk effektivt og jevnt. Et belte sander skal brukes for den store overflaten av dekk, fordi dens sliping pads dekke mer areal enn mindre sanders. Det er imidlertid viktig å vite hvordan du bruker denne sander på typen tre du sliping, fordi å holde denne sander på ett sted for lenge kan skade tre.

En håndflaten slipemaskin bør brukes for mindre områder av dekk. Det er ikke så kraftig, så kan du gå over områder noen ganger for å sikre tre er pusset riktig. Alltid sand i retning av korn av dekk med en håndflaten slipemaskin å unngå å skade tre. Disse sanders er utmerket for rekkverk, som de er små og kan enkelt løftet og brukes på forhøyet overflater.

Ferdig

Når sliping er ferdig er det viktig å vaske av overflødig sagflis, smuss og skitt med en slangen med full kraft. Dette er nødvendig å forberede tre eventuelle flekken eller ferdig du planlegger å bruke til nylig pusset dekk.