DIY: Dekk for over bakken bassenger

September 26

Med prisen for i bakken bassengene er ut av rekkevidde for den gjennomsnittlige personen, over bakken bassenger finnes et rimelig alternativ. Mindre tilgjengelig enn deres underjordiske fettere, over bakken bassenger krever en slags plattform for enkel tilgang. Kort grave et 6-fots hull, er det beste alternativet å bygge en kortstokk. For å spare penger, gjør det selv.

Velge en Plan

Mange basseng dekk planer er tilgjengelig for lite eller ingen penger. Når du velger en plan for alle prosjekter, se etter klare, konsise tegninger, gjort til skala. en fullstendig liste over materialer; lett-å-følge byggingen tips; og en design som passer ditt budsjett og behov.

Konstruksjon tegninger er gresk for fleste. Se etter nøkkelen til å forklare ting som skalaen, vanligvis skrevet som en brøk eller forhold, for eksempel 1:16 eller 1 til 16 (1 tommer til 16 inches); forskjellige farger, eller vekter, linje og hva de mener; og brutt versus sammenhengende linjer.

En god materialer liste er en fullstendig shopping plan, inkludert alt ned til antall og type skruer bør du, trelast dimensjoner, maskinvare som bjelke kleshengere og lignende. Studere hele planen før du klarerer fullstendigheten av materiell listen. Når du har en etablert liste, pre kjøp via telefon eller Internett for de beste prisene.

Instruksjonene vil variere fra en liste over trinn til en detaljert plan av metodene og prosessene. Velg en plan med en instruksjon som gjør at du er trygg. Det bør minst skissere alle viktige faser detaljert nok for deg å få et klart bilde av hva som er involvert.

Legge grunnlaget

De samme tingene som gjør en god plass for bassenget fungerer for pool dekk konstruksjon. Se etter et nivå sted. Unngå steiner hvis du vil sette innleggene i betong. Trær gir skygge, men er opprydding hodepine. Du kan definere bassenget på forhånd å dobbeltsjekke ditt valg. Skissere dekk, trapper og andre strukturelle funksjoner med innsats og hyssing for beste passform.

Nivå området og grave din etter hull så snart du har disposisjonen på plass. Dette er den harde delen. Få det ut av veien. Når innleggene angitt, bygge hele rammen før du starter på terrassebord. Justere der det trengs. Hvis planen har svakheter, vises de her.

Bygge trappa før du installerer terrassebord er et must. Bærer terrassebord og verktøy opp og ned er en stige alternativ. Bruke det beste materialet tilgjengelig for din trappene, og følg instruksjonene fullt. Trinn bør alltid ha en spenne under. Hvis planen krever skruene i slutten av trinn eller metall klammeparentesene med ingen brace under, spare et fall og legge en. Rekkverk søyler bør alltid være boltet til stringer. Hvis mulig, topp og bunn innlegget av skinnen bør være strukturelle og satt i betong.

Den siste finpussen

Det er to grunnleggende overflate valg; behandlet trelast 5/4 terrassebord eller sammensatt.Kvalitet behandlet er terrassebord varer mer enn 20 år, sterke, billig og lett å arbeide med. Det kan bli malt eller beiset i en farge. Sammensatt terrassebord varer lenger, aldri krever flekken eller maling og beholder sin skjønnhet for livet av produktet. Det koster opptil fire ganger mer og er dobbelt så tung.

Uansett hvilken terrassebord du kan installeres med vanlig verktøy. Utforme din terrassebord fra et hjørne. Installerer tre eller fire kjører som en plattform å jobbe fra, går ut på dekk som du går. Vakler styret ender og avstanden mellom rader i henhold til instruksjonene. Ikke synke skruer for dypt å unngå vannretensjon, som vil rust selv de mest rustfrie skruene over tid.

Legge til rails før dekk for virksomheten. Periodisk renhold, se etter løse eller slitt holde boards og en halvårlige strøk til slutt vil gjør det selv over bakken basseng dekk åpne sesonger framover.