DIY brann flammehemmere

July 26

DIY brann flammehemmere

Brann flammehemmere er elementer som er dynket med en brannsikre løsning å forhindre seg fra tilværelse mottagelig å tenningen av flammer. Nesten materiale kan gjøres brannhemmende ved å tørke en bestemt løsning på overflaten. Hvis du ønsker å gjøre stoffer eller overflater i hjemmet brann resistent, kan du gjøre en hjemmelaget brannhemmende løsning med flere ingredienser.

Instruksjoner

•Gi to quarts av vannet å en bølgende koke. Hell varmt vann i en varme-safe beholder, for eksempel en glass bolle. Bruk vernebriller for å beskytte øynene når du gjør denne løsningen.

•Legg syv unser boraks, som er en klesvask booster tilgjengelig når som helst lagre selger vaskemidler. Rør boraks i varmt vann i 30 sekunder med en treskje.

•Legg tre unser borsyre, som en vanlig kjemisk ofte funnet i kosmetikk også som insektmidler og det er kjent for sine fireproofing egenskaper. Rør i borsyre i varmt vann i 30 sekunder med en treskje.

•Tillat brannhemmende løsningen å oppløse og avkjøles i 30 minutter.

•Fyll en spray flaske med løsningen og gjelder sjenerøst alle overflater du vil brann bevis. Hvis du søker til tekstiler, slukke en del av stoffet og vente 10 minutter for løsningen tørke. Spot-test løsningen ved å holde en sigarettenner opp stoffet. Hvis stoffet motstår flammen, kan du fortsette å bruke stoffet. Hvis stoffet succumbs til flammen, raskt lagt ut med vann og legge til et ekstra lag av løsningen.

•Coat tre flater med løsningen med en pensel å sikre hele området er belagt. Tillate løsningen tørke i 15 minutter før en andre strøk.