DIY bøtte & tappekran fontenen

November 14

DIY bøtte & tappekran fontenen

Bøtte og tappekran fontener kan være dekorative tillegg til landskapet. Kranen kan knyttes til utsatte avløp ved bøtte eller det kan synes å være suspendert over bøtte. Uansett, dette DIY prosjektet krever minimum building ferdigheter. Velg bøtte basert på eksisterende utendørs dekor: en gammel metall bøtte passer med rustikk stil, mens en håndmalte bøtte utstråler en landlig sjarm. Kraner og fontenen forsyninger er tilgjengelig på oppussing butikker.

Instruksjoner

•Velg en U-formet metall braketten å passe rundt stiv plast slangen.

•Sett det U-formede braketten til en side av innsiden av bøtte. Bruk vanntett konstruksjon lim eller skruer for å feste braketten. For å minimere synlighet, plassere braketten halvveis ned på siden av bøtte og bruke vanntett limet. Hvis du foretrekker å feste braketten til bøtte med skruer, plass den nær toppen, over vannet. Kontroller at limet tørker helt før du legger vann til bøtte fontenen.

•Glue ene enden av en 22 - til 30-tommers lang fjerner, stive plastrør i bunnen av en kran med silikon tetningsmiddel. Tillate tetningsmasse tørke.

•Feed den åpne enden av stive røret U braketten festet til siden av bøtta. Plass nedsenkbare fontenen pumpen inne bøtte, rett under slangen. Kjøre den elektriske ledningen over på siden av bøtta.

•Sett den åpne enden av plast rør til tuten på nedsenkbare fontenen pumpen. Tilpass bør være stram; Bruk ledningskanalbånd om nødvendig opprette en bedre sel.

•Plasser to murstein inne i bøtta, en på hver side. Stå murstein slik at de er høyere enn fontenen pumpen. Klipp en del av netting å passe inn i bøtte og hvile den på murstein. Hakk mesh å passe rundt plast slangen. Plass mesh inne bøtte. Kamuflasje netting med dekorative steiner.

•Fyll bøtte med vann. Slå kranen håndtaket til "på" posisjon. Koble pumpen til å starte fontenen. Vann sykluser fra bøtte, gjennom pumpen, til plast røret, av kranen tut og tilbake inne i bøtta.

Tips og advarsler

  • Gjøre en alternativ stil bøtte og tappekran fontene, lim kranen til den ene enden av en lengde på kobber rør. Sett røret ved bøtte. Direkte vannet fra bøtte til kranen med fleksibel plast slangen.