DIY bjelke reparasjon

March 1

DIY bjelke reparasjon

Bjelkene er de horisontale rammer medlemmene som støtter gulv i ditt hjem. De er vanligvis laget av 2-av-8 og 2-av-10 trelast. Siden bjelkene støtter mye vekt, kan de bli skadet over tid. Mange bjelkene kan repareres med krøpling eller "skinne." Dette gjør bjelke dele Last langs den skadede delen med sin krøpling eller skinne som er knyttet til den opprinnelige bjelke være litt stift. Øk bjelke strålen med kontaktene til nivå det før du installerer reparasjon, for å sikre at det vil holde.

Instruksjoner

Prep

•Kontroller bjelke å fastslå hvor alvorlig skaden er. Se etter sprekk som går hele veien gjennom styret. Plass en lang nivå langs nedre kant av bjelke å avgjøre hvor mye, om noen, er bjelke sagging.

•Plasser et stykke to av fire langs nedre kant av en bjelke som er sagging mer enn 1/2 tommers. Skruen stillingstype post knekter, med four-by-fours kuttet til å passe på kontaktene, med sine topper mot bunnen av de to av fire. Øke kontaktene langsomt til bjelke løftes inn posisjonen for å fjerne alle sag.

•Measure skadet området og legge til 12 inches. Cut et stykke trelast samme bredde og tykkelse som den opprinnelige bjelke, og 12 inches lenger enn den skadede delen med spisst så til 90 grader.

Reparasjon

•Plasser "krøpling" du bare kutte sentrert på den skadede delen, sammen med bjelke, sitter på kanten av det to av fire over kontaktene. Passe krøpling sammen med en bjelke som har mindre enn en 1/2-inch sag uten kontaktene.

•Drill gjennom krøpling i bjelke med litt 1/4-tommers, en hull hver 6 inches, 2 inches dyp. Kjøre en 2 1/2-tommers lag bolt, 5/16 tomme tykk med en socket fastnøkkel til leder av bolten er flush med ansiktet til krøpling.

•Let kontaktene ned for å tillate krøpling å ta vekten av bjelke. Fjerne 2-ganger-4 spenne og to 4-ganger-4 kolonnene under bjelke å fullføre prosjektet.