DIY Birdbath

May 7

DIY Birdbath

Nesten alt som kan holde vann kan forvandles til en birdbath. En utskåret logg eller keramiske fat ville gjøre susen, for eksempel. Las Pilitas barnehage advarer mot å bruke noe som kunne ruster, men som dette kan være skadelig for fugler. Selv om fugler vil trolig strømme til bakkenivå badekar, er det klokeste å heve det, spesielt hvis muligheter predators er kjent for å være i nærheten.

Instruksjoner

•Velg en plassering for din birdbath. Las Pilitas barnehage anbefaler et flatt sted som mottar delvis sol og delvis skygge. Ideelt sett bør det være nær tre eller busken der fugler kan fly til for tilflukt hvis muligheter predators ankommer. Sette opp et bad i en eksisterende fugl mater er også vanlig.

•Purchase eller samle dine leire potter og en skål. Velg tre Potter trinnvis størrelser som kan stables og en skål med en diameter større enn største potten.

•Vaskestasjonen tømmes Potter og skål. Sand bort noen ujevnheter fra tallerkenen og utsiden av pottene. Vanntett innsiden av Potter og hele tallerkenen ved å bruke to-tre strøk med en vannbasert polyuretan eller vann fugemasse passer brukes på leire med en pensel. Velg nontoxic polyuretan hvis mulig. Tillate tetningsmasse tørke tiden anbefalt i produsentens instruksjoner.

•Paint på utsiden av pottene og skål hvis du ønsker. Male birdbath brikkene med en giftfri værbestandig akrylmaling. Velg alle farger og design som passer ditt hjem eller som er til din smak. Når malingen er tørt, legge til to til tre strøk av polyuretan malte overflater og la dem tørke helt.

•Stack Potter, vender ned, fra største til minste på webområdet du har valgt for din birdbath. Bruke bygging lim på overflaten av potten på toppen. Midtstiller leire tallerkenen på sticky overflaten og trykk ned. Plass en stein i midten av tallerkenen å veie det som den dries.

•Fyll skål med vann til en dybde på to inches. Plass en stein eller andre små objekter i midten av tallerkenen som er høy nok til å stikke opp gjennom overflaten av vannet. Dette gir mindre fugler du abbor. Fugler er tiltrukket av lyden og synet av dryppende vann, så suspendere en vannflaske eller mugge til et tre gren hengende over fugl bad med en streng. Fyll den med vann og rote et lite hull i flasken så det sakte drypper vann i badekaret nedenfor.

•Replenish fugl bad med ferskvann annenhver dag. Skrubbe innsiden av tallerken med pensel - ikke bruk rengjøringsmidler - og legge til rent vann.

Tips og advarsler

  • Hvis du velger å male Potter, stable dem først som beskrevet i trinn 5 for å se hvilke deler av pottene ikke er synlige når birdbath er satt sammen. Du trenger ikke å male den dekkede delen.