DIY betongplate med en liten mikser

March 9

Helle din egen liten plate, bruke et blandebatteri, sparer penger som lærer et nytt ferdighetssett. Mikseren hjelper deg med å oppnå riktig konsistens i betong, ikke for tykk eller rennende. Det har også holder mix frisk det viser. Når du plasserer rammer/skjemaene og bland betongen er blandet, er du klar hell og forme den å dekke behovene bestemt prosjekt i hjemmet.

Instruksjoner

•Koble maskinen området der du vil helle skive. Mål og kjøre en eierandel i bakken på hvert hjørne sted for skive. Bruk hammer for å kjøre innsatsen i bakken. Kjøre og bindebånd konstruksjon til hver av fire innsatsen. Det vil være et referansepunkt for der å legge skjemaene og å holde dem rett.

•Dig ut fire inches av skitt ut av området for skive. Bruke nivå når på høy eller lav sted, og legge til eller ta bort smuss etter behov til området er flat og jevn og fire inches dyp. Bruk trillebår fjerne eller hale skitt unna.

•Lay 2 x 4 styrene ende til ende med et hjørne innsats og arbeid deg rundt oppsettet til området er vedlagt. Kuttet styrene som passer til så. Sikre skjemaet styrene i stedet ved å hamre ekstra innsatsen i bakken hver fire føtter. Knytte skjemaet styrene til innsatsen med neglene. Innsatsen skal Bankes i bakken på utsiden av styrene.

•Rull ut konkrete ledningen på bakken i skjemaet styrene der betongen skal helles. Klippe ledningen som passer, bruke den wire cutters, og rull ekstra ledning etter behov, til området er helt dekket. Ledningen vil hjelpe forsterke betongen som setter.

Lysrøret dempe toppen av bakken der hellen skal helles. Dette vil forhindre bakken fra soaking opp fuktighet i betongen og forårsaker det tørke ujevnt.

•Start mikseren på, og løpe om en halv gallon av vann inn i mikseren. Kaste i to spader av sand og grus. La det blande for et minutt eller to. Deretter måke i tre til fire spade massevis av betong. Sakte Legg vann til blandingen som det tumbles i mikseren før det er en tykk kake-lignende konsistens. Når det er grundig blandet, hell den i rammen for skive. Gjenta dette trinnet til rammen er full av betong og klar til å bli spredt.

•Spread betong ved å legge en 2 x 4 fra en kant av rammen-topp til den andre. Strikkes det frem og tilbake i en BT2508RC bevegelse omtrent nivå betongen.

•Bruk mason dupp å jevne ut fine toppen på betong. La den satt for en dag eller så før bruk.

•Vaskestasjonen tømmes ut blandebatteri og verktøy med vannslangen, når arbeidet er fullført, for å unngå skade på utstyret fra herdet sement.

Tips og advarsler

  • Det vil være nyttig å ha en assistent hjelp, blande betong med deg og utjevning det endelige produktet.
  • Unngå langvarig kontakt av betong på huden, som samlet i betongen kan forårsake hudirritasjon eller forbrenning.