DIY betong Picnic bord

December 6

Den nyeste "green" bygningen materiale er konkret. Først anerkjent av Thomas Edison som holdbar og multifunksjonelle byggemateriale, mold produsenter og huseiere både nå betong til møbler som stoler og bokhyller. Når henvist til den offentlige parken, kommer betong møbler i mange stiler og farger for å matche både innendørs og utendørs dekor. Bygge din egen betong picnic bord legger interesse og funksjonaliteten til hagen din.

Betraktninger

Lett, air-tilført betong er tilgjengelig for å redusere heft av møbler, vil et prosjekt som er like stor som en picnic bord fortsatt være tungvint. Være helt sikker på at du er forpliktet til plassering av tabellen, siden vil være vanskelig, om ikke umulig å flytte den senere. Siden betong muggsopp kan ha å sitte i flere dager mens herding, Vær også oppmerksom på at gresset vil gule og muligens dør i området du arbeider.

Design valg

Akkurat som en tre picnic bord har du mange praktisk designvalg: rundt eller firkantet? Benk eller stolen? Plasser fire eller åtte? Men i motsetning til tre piknikbord som bare kan bli malt eller beiset, er dekorative valgene med betong bare begrenset av fantasien. Betong har ikke lenger å være den kjedelige grå av garasje gulv og innkjørsler. Fargestoffer og flekker er tilgjengelig til å opprette forskjellige fargevalg. Fargestoffer kommer i vannløselige og løsemiddel basert. Vannløselige fargestoffer fungerer best hvis du vil opprette en spraglete eller marbleized effekt. Løsemiddelbasert fargestoffer gir en jevn farge. Der fargestoffer suge inn i betongen forlate en levende farger, flekker reagere med kalsiumhydroksid og trenge gjennom ikke overflaten. Hvis du føler kunstneriske, lage mosaikk med steiner, skjell eller ødelagt Kina stykker. Vurdere å trykke store store sycamore eller tulip poppel blader i våt sement og bruke sine inntrykk en permanent sted matter. Første gjør det selv prosjekt med barna? Har dem skrive navnene i stykker de hjalp hell.

Arbeiderpartiet

Arbeide med betong er arbeidsintensiv. Dette er ikke en lørdag ettermiddag gjør det selv prosjekt. For å begynne, må du opprette former for de konkrete bitene. Deretter helle betong, og avhengig av betong du kjøpte, tillater det å kurere flere dager minst slik at brikkene ikke vil sprekke på grunn av svinn. Deretter bruke fargestoff og la den suge i betongen. Med eller uten bruk av et fargebad søker det siste trinnet før du monterer en tetningsmasse å forhindre skur. Dette er et viktig skritt til noen konkrete møbler. Hvis du har noen gang satte meg på en betong parkbenk og sto opp å finne baksiden dekket i et fint hvitt pulver, var denne benken ikke lukket.