DIY betong gulv renere

October 2

DIY betong gulv renere

Betonggulv er ikke lenger bare henvist til garasjen. Faktisk er de nå brukt i dekorative forstand fordi de er relativt lett å vedlikeholde og ekstremt slitesterk. Hvis du ønsker å rengjøre gulvene selv, kan du gjøre det uten hjelp av en kommersiell konkret renere. Med noen få enkle husholdning løsninger, kan du fjerne flekker og gjenopprette skinne av dekorative eller ikke-dekorative betong gulvet.

Instruksjoner

•Mix en SS. flytende oppvaskvann såpe i en gallon av rent vann i en plast bøtte. Denne løsningen fungerer bra for ferdige betong gulv som trenger enkel rengjøring. Tørke gulvet med løsningen og la den til luften tørr.

•Fyll en plast sprayflaske med blekemiddel fortynnet med vann. De riktige forholdet for bleke-vann blandingen skal være 2 deler blekemiddel til 1 del vann. Spray løsningen rikelig i flekken på betong og bruke en stiv plast pensel til å fjerne flekker.

•Arbeid grunnleggende kattunge søppel i en fett flekk på betong gulvet. La det sitte i 20 minutter, og feie eller vakuum opp kull og olje blanding.

Tips og advarsler

  • Alltid unngå ammoniakk-baserte produkter på et ferdig betonggulv.