DIY basseng overbygget

November 21

DIY basseng overbygget

Svømmebassengene er en fin måte å slå sommervarmen, som et samlingspunkt for familier å sosialisere utenfor på en lat sommerdag. For å redusere sikkerhet risiko, er installere et basseng overbygget en god idé. Oppmerksomheten materialer, design funksjoner og skilting, kan basseng gjerdet være en vakker tillegg til eiendommen.

Lover og forskrifter

Som med alle større byggeprosjekt, kontrollere om det er noen lokale zoning forskrifter eller bygningsstandarder som styrer prosjektet, inkludert kravene i en condo association, som kan noen ganger angi bestemte tidsbegrensninger hva kan bygges.

Materialer

Velg holdbare materialer som vil bære godt. For eksempel hvis bruker kjedekobling, kontroller at den støvet for å beskytte mot rust eller dekket i farget vinyl. Tre er et utmerket fekting materiale, men velger skogen som ikke splinter lett. For å unngå å miste tregjerde slats, vurdere å bruke skruene i stedet for negler. Dekorative metal gjerdeseksjoner er lett å montere, men pass på at alle filigrees eller utsatt tips ikke er så kraftig at et barn prøver å krysse de vil kutte seg.

Høyde og tetthet

Et gjerde burde være høy nok til å stoppe de fleste mennesker og store dyr fra lett klatre over toppen, men ikke så høy at voksen ikke kan se over toppen. I tillegg til sikkerhet, kan et basseng overbygget gi personvern. Du kan veves vinyl slats mellom kjedekoblingene for en flott visuell barriere. Hvis gjerdet vil skille bassenget fra et verksted, må voksne kan se gjennom eller over gjerdet å veilede barn.

Utformingsfunksjoner

Selv om tre-slat gjerder er attraktive, er de også utmerket hekkeplasser for edderkopper og stikkende insekter. Enhver gjerdet som har vannrette støtter bør begrense tilgangen til disse støtter fra utsiden av bassenget kabinettet, å nekte fotfeste til folk som ønsker å skalere toppen. Vurdere om foten av gjerdet skal sikre mot små dyr, som kaniner eller woodchucks. Også for sikkerhet, vurdere å ha to porter på motsatte sider av bassengområdet.

Skilting og låser

Et gjerde uten solid låser er så nyttig som ingen gjerde i det hele tatt, så pass på låsemekanismen er robust og tåler vanlig forsøk å beseire. Denne forholdsregelen inkluderer sjekke gate hengslene. Også, som beskyttelse mot ansvar, sette opp tegn Advarsel mot adgang og varsle besøkende at ingen badevakt er på vakt.