DIY Bar Counter

November 17

DIY Bar Counter

En bar bygges counter ene langsiden mot en vegg, i lengden eller dybde som passer plass og tiltenkt bruk. Mest bar tellere er lang og smal, men utseendet kan tilpasses med plass til bar krakker, under skap og hyller eller dekorative komponenter.

Bar teller med lagring

En bar kan counter omfatte plassering av skap eller hyller nedenfor. Dette gjør det enklere å koble til disken til veggen, er sikrere og gir styrke. Bestemme lengden på baren telleren, avhengig av veggen som vil kjøre langs. Dybde på disken vil bli bestemt av skap, men er vanligvis fra 13 til 16 inches. Kjøp vegg kjøkkenskapet eller åpne hyller. Lager skap er bare 30 inches høy, så de må plasseres på en base for å bringe dem til en akseptabel høyde. Gjennomsnittlig høyde på en bar er teller 36 inches. For å bygge baser, kan du bruke to-av-seks-tommers tre ramme. Bygge en base en tomme kortere og smalere enn skap og dekke basen med half-tommen plywood. Sett den på gulvet og skru den på veggen etter fjerner base molding. Angi alle skap på basen og fest gjennom ansikt rammen. Pre bore hullene så du ikke sprekk ansikt rammen. Opprettholde en én-tommers avdekke rundt foran og gavlene. Skru skap til veggen. Basen ligger.

Kutte tre-fjerdedeler-tommers BC pusset kryssfinér til størrelsen på ønsket countertop. Legg til en-inch overheng hver kortside, med dybden mellom 13 til 16 inches. Lå øverst på skap og kuttet en andre stykke å lik først. Skru den første toppen til skap. Bruke bygging lim til de første, plasser andre toppen over det og skru henhold. Sand kantene flush og ren.

En hjem-forsyning butikk kan tilby en rekke materialer til slutt baren countertop. Du kan bruke fliser av ulike størrelser, mosaikk, granitt eller marmor firkantene. Spesielle "bull-nese" stykker bør legges til 1.5-tommen kanten laget av dobbelt tre-fjerdedeler-tommers kryssfiner base. Plastlaminat eller ferdig tre kan legges til å gjøre det ferdige produktet. Bruk vanlig installasjon praksis for alle ferdig behandlinger.

Legge til en seks-tommers base molding den utsatte tresokkel under skap. Flekken eller maling for å samsvare med skap eller å oppnå en møbler-aktig, ferdig utseende.

Frittstående bar counter

Å konstruere en møte uten skap under opprette en frittstående, vegg hang enhet. Sikre baren telleren til veggen. Bruke dobbelt tre-fjerdedeler-tommen plywood toppen metoden, bortsett fra før du installerer Fullfør overflaten, telleren må være montert det på veggen i stedet for toppen av en regjering base. Bruk dekorative braketter, butikk-kjøpte eller bygget. Parentes fordeles minst hver 36 inches, med en i hver ende. For å støtte baren counter, bør parentes utvides til innenfor en tomme av kanten. For eksempel hvis toppen 15 inches dyp, bør parentesene være 14 inches av 14 inches. Fest brakettene til veggen studs for maksimum oppbacking. Nivå toppen før festing parentesene. Fullfør.