DIY baldakin ideer for en kortstokk

July 9

Utendørs kalesjer gir beskyttelse mot solen og skape følelsen av en utendørs rom. Mens du fremdeles føler varmen fra solen, trenger du ikke å bekymre seg om skade fra sine stråler. Utendørs kalesjer solgt hjemme forbedring butikker er vanligvis ganske dyrt og kan ikke holde seg godt til elementer. DIY baldakin ideer for en kortstokk inkluderer enkle måter å gjøre din egen baldakin og spare penger.

Bambus baldakin

For en bambus baldakin må fire bambus gjerde polakkene eller pinner og et stort stykke vannavstøtende lerret. Kjøp bambus pinner som er høy nok til å gjøre kalesjen uten stoffet gni mot toppen av hodet. Huske på at stoffet vil naturlig dip ned i midten, gjør midten noe kortere enn kantene. Grave et lite hull i et hjørne av dekk og plassere bambus stokk i midten av hullet. Fyll den med skitt, grus eller betong å sikre bambus til bakken. Gjenta på andre hjørnene av dekk. Anchor pinner i bakken med teltet pinnene. Bruk en liten klemme knytte ett hjørne av lerretet til stick og gjenta med hjørnene på lerretet.

PVC-rør

Opprette en stor ramme for din Baldakiner stykker av PVC-rør. Måle størrelsen på dekk først og deretter kjøpe to stykker av rør samme lengde som dekket og to stykker av samme størrelse som bredden. Fest i fire biter med T-formede røret beslag, gjør at bunnen av "T" ansiktene mot bakken. Bestemme høyden på baldakinen og kjøpe fire stykker av PVC-rør samme lengde. Knytte disse rørene til bunnen av T-formet rør montering. Sikre rørene i bakken på sidene av dekk og drapere baldakin materialet over toppen.

Teltplugger

Slå polakkene fra en gammel telt eller skjermen plass til en ny baldakin for din dekk. Sikre polakkene i bakken på hver side av dekk. Hvis dekk er hevet opp fra bakken, så bruk telt plugger for å sikre teltplugger i bakken eller klemmer for å knytte polakkene til dekk. Koble polakker som om du var sette opp teltet. Drapere stoffet over ferdig rammen for mer solbeskyttelse.

Skrue i kroker

Hvis din dekk har vegger eller kjører mellom huset og garasje, deretter velge grunnleggende skruen i kroker til å vise din Baldakiner. Feste en nål i ett hjørne av veggen eller en side av huset og plassere andre i motsatt hjørne. Fest to mer kroker på garasje eller motsatte veggen. Drapere et stort stykke stoff fra ett hjørne kroken til den andre og deretter over plassen.