DIY badekar Liner

May 8

Hvis din badekar er chipped og slitt repareres, og du ikke liker rotet og bekostning av en komplett rip ut og erstatning, er det et tredje alternativ. Badekar liners er i utgangspunktet en ny hud for badekar, som går rett over den eksisterende figuren, dekker det hele. Laget av akryl, er en liner nesten som å få en ny kar, bortsett fra du trenger ikke å ta den gamle. Vanligvis profesjonelt installert, kan du gjøre det selv med riktig planlegging. Søk på nettet for materialene du trenger.

Få duken

Det er tre måter å få en kar liner. Den billigste er kjøpe en standard '' en størrelse passer alle '' liner. Det er ulike stiler av disse, og du bør velge en som nær stil av badekar som mulig. Et annet alternativ er å kontakte et firma som selger formene av bestemte badekar. Vanligvis de trenger bilder av badekaret for å fastslå at og modell, og vil selge deg en mold for det bestemte badekaret. Det tredje alternativet er å ha en liner skreddersydd. En profesjonell måler badekar og duken skal produseres off-site. Dette er en mye mer kostbart alternativ, men sikrer at duken du får er helt riktig for ditt.

Forbereder badekaret

Alle kamper må fjernes fra badekaret, inkludert avløp flensen, overflyt dekselet og tappekran og referanser (hvis de er montert på badekaret selv i stedet for veggen). Bruk en barberhøvel kniv klippe bort alle tetningslister rundt badekaret på veggen, og rengjør sømmen grundig med en stålbørste. Rengjør hele badekaret med en slipende rengjøringsmiddel, skyll den godt, så Rengjør den igjen med rødsprit. Få det helt tørt før du installerer duken.

Installere duken

Bruke butyl lim og tetningsmiddel på gamle badekaret som anvist. Angi det nye badekar skipet rett over gamle badekaret, sørge for at det gjør kontakt slik at limet vil forsegle. Reparer alle kanter av duken langs vegg og gulv. Installere avløp flens og overflyt dekselet (din badekar liner bør komme med inventar som binder det ny overflaten i gamle avløp systemet). Installere resten av inventar, om nødvendig. La badekaret sitte i en dag før du bruker den.