DIY badekar Caulk fjerning

May 29

Riktig holder arbeider caulk rundt badekar og dusj vannet fra å komme inn flisene og mellom leddene. Over tid kan caulk bli hard og sprø, som tillater vannet å infiltrere disse områdene, fører til mugg, mugg og andre vannskader. Din caulk kan begynne å har en brunlig farge på den. Dette er ikke bare skjemmende, men det er ikke sunt.

Når det er tid til å bruke nye caulk, må du først fjerne gamle caulk helt. Du må ha en ren overflate å bruke fersk caulk slik at det vil vare.

Verktøy

Å ha riktig verktøy på hånden vil gjøre jobben enklere. Hvis din caulk silikon, vil det løsner ganske lett. Hvis det er latex eller akryl, kan det ikke være lett å fjerne. Mest velassorterte jernvareforretninger har en plast fjerningsverktøy spesiallaget for caulk. Det hjelper å komme inn på trange steder. Du trenger en barberhøvel kniv og har også en skraper på siden også.

Noen ganger må latex caulk være mildnet. Det er lim removers spesielt utformet for caulk. Du vil trenger blekemiddel, en svamp og papirhåndklær å rengjøre mugg etter caulk fjernes.

Fjerne Caulk

Sette noen gamle håndklær eller avis i badekaret slik at du ikke skraper overflaten. Samle verktøy og få i badekaret. Starte prosessen ved at fargeovergangen eksisterende caulk med den selvklebende remover. Følg instruksjonene på pakken. Når caulk har myknet, ta din barberhøvel kniv og kutte langs veggen og badekar. De fleste av synlig caulk bør komme rett utenfor.

Caulk som ikke lett faller bort må skrapes av med skrapen. Vær forsiktig på overflater slik at du ikke skraper dem for mye. Du vil være caulking tilbake over disse områdene, men du ønsker ikke å være slurvete heller. Du må bruke caulk fjerningsverktøyet for å få badekaret og veggen. Om nødvendig bruker du mer selvklebende remover i områder som er fortsatt vanskelig å komme løs.

Etter alle caulk er fjernet av badekaret, samle det opp og kast den. Bland 1/3 kopp blekemiddel med 1 gallon av vann. Med en tannbørste, skrubbe hjørnene med den bleike løsningen. Dette vil drepe mugg og forberede din overflaten nye caulk. Etter hjørnene er gjort, rengjør veggen og badekar med løsningen også. Badekar er nå klar for nye caulk.