DIY: Automatisk overføring bryteren

September 29

DIY: Automatisk overføring bryteren

Automatisk overføring svitsjer brukes med elektriske generatorer til å flytte mellom verktøyet er strømforsyningen og generatoren etter behov. Dette sikrer viktige elektriske anlegg i ditt hjem være arbeider under en elektrisk strømbrudd. Installere en overføring bryteren krever kjennskap til sikker elektrisk praksis og en forståelse av hvordan elektrisitet fungerer. Hvis du mangler en av disse to ferdigheter, kan du kontakte en kvalifisert tekniker for å få installasjon.

Instruksjoner

•Consult med din lokale bygningen myndighet skaffe de nødvendige tillatelsene og lære lokale regler for slik en installasjon.

Slå av strømmen til kretser du arbeider med på elektrisk distribusjon panel. Bekreft strømmen er på ved å berøre en ikke-kontakt spenning detektor til den wire isolasjon.

•Fjern skruene som feste dekselet på overføring bytte med en skrutrekker. Fjern dekselet og sett til side.

•Hold overføring bytte mot veggen og nivå med nivå. Sikre til veggen med drill og skruer gjennom monteringshullene og til veggens rammer medlemmer. Det er vanligvis ett hull i hvert hjørne av panelet.

• Kjør makt ledningen fra verktøyet gjennom en få tilgang hull i siden av panelet og sikre ved å stramme komprimering mekanismen med en skrutrekker.

•Strip 3/8 inches av isolasjon på slutten av tre ledere med wire strippere. Svarte ledningen inn i terminalen markøren "verktøyet 1" og skru den ned. Røde ledningen inn i terminalen markøren "nytte 2" og skru den ned. Den hvite ledningen inn i terminalen markøren "Nøytral" og skru den ned. Sett inn den grønne eller bare wire i jording terminal og stram den ned.

• Kjør makt ledningen fra generatoren gjennom en få tilgang hull i siden av panelet og sikre ved å stramme komprimering mekanismen.

•Strip 3/8 inches av isolasjon på slutten av tre ledere med wire strippere. Sett inn sort ledningen i terminal markøren "Last 1" og skru den ned. Sett inn røde ledningen i terminal markøren "Last 2" og skru den ned. Den hvite ledningen inn i terminalen markøren "Nøytral" og skru den ned. Sett inn den grønne eller bare wire i jording terminal og stram den ned.

• Kjør kontrollen ledninger fra generator gjennom en få tilgang hull i siden av panelet. Sikre i panelet ved å stramme komprimering mekanismen.

•Consult bruksanvisningen for automatisk overføring bryteren og generator for å lære hva terminaler kontroll ledningene koble til. Opprette disse tilkoblingene og stram terminalene ned.

•Contact lokale bygningen retten til å inspisere installasjonen før strømforsyningen igjen.

Tips og advarsler

  • Disse instruksjonene er en grunnleggende oversikt over en generell installasjonsprosedyren. Se brukerhåndboken for generator og automatisk overføring bryteren for koblingsskjema for dine enheter.
  • Arbeider rundt elektrisitet er potensielt farlig fordi det er usynlig og det tar bare en liten mengde å stoppe hjertet ditt. Aldri starte noe arbeid før du er sikker på at strømmen er på.