DIY asfalt oppkjørselen reparasjon

March 17

DIY asfalt oppkjørselen reparasjon

Asfalt innkjørsler er vanligvis holdbare, men de trenger reparasjon og vedlikehold tid. Dette gjelder spesielt hvis du bor i kaldere klima eller områder som får mange fryse og tine sykluser i vintermånedene. De vanligste reparasjonene er sprekker og hull. Du kan reparere sprekker og hull i oppkjørselen selv og spare penger. Det er også lurt å gjenoppstår oppkjørselen din hver årene for å holde oppkjørselen ser bra.

Forsegling sprekker

Fylle alle sprekker i oppkjørselen din så snart som mulig. Feie området med en butikk kost å fjerne alle løs materialet rundt en liten sprekk. Fyll sprekk med en asfalt-baserte fuger sammensatte og en fuger pistol. Fyll sprekk helt og tamp caulk ned med et bord. Større sprekker over ½-tommen bred trenger litt mer arbeid.

Fjern alle løs asfalt rundt sprekk med en kald meisel og hammer. Feie alle løs rusk fra sprekken. Spray området rundt sprekk med en hageslange. Området må være ren for oppdateringen å forsegle riktig. Hvis sprekken er dypt, fylle bunnen til ½ tomme til toppen av oppkjørselen. Bruk en asfalt kaldt oppdateringen, som er tilgjengelig på de fleste jernvareforretninger. Bruk kald med en sparkel i henhold til instruksjonene på bøtta. Tamp ned lappen med et stykke tre og lar oppdateringen å kurere.

Reparere hull

Vaske bort alt løs rusk og asfalt fra hullet. Du bør også kutte rundt hullet jevnt med en kald meisel og hammer. Ved å gjøre dette sikrer du at bruker du oppdateringen til et solid. Fylle hull halvveis med asfalt cold patch og tamp lappen med slutten av et bord. Legge mer kald lapp til hullet før oppdateringen er litt over oppkjørselen. Lå et stykke kryssfiner minst â¾-tommen tykk over lappen og kjøre bilen hjul sakte over styret et par ganger å pakke lappen.

Overflatebehandling

Bruke sealer oppkjørselen å gi den et friskt nytt utseende. Se værmeldinger og planlegger å forsegle oppkjørselen på en tørr helg. Feie innkjørselen med en stiv butikk kost og skyll med en hageslange. Du vil fjerne alle løs rusk og skitt før du starter resurfacing.

Spre fangstskuta med en nal, tilgjengelig på de fleste jernvareforretninger. Hell et lite område av sealer på oppkjørselen og jevnt fangstskuta med nal. Flytte til områder side ved side og deretter ned. Når du starter et nytt område, blandes sealer til det forrige området. Dette vil gi deg en selv dekker. Plasser bøtter på forsiden av oppkjørselen din når du er ferdig slik at ingen stasjoner på oppkjørselen i 24 timer.