DIY Alarm med bevegelsesdetektoren

December 29

DIY Alarm med bevegelsesdetektoren

Gjør det selv (DIY) systemer med bevegelsesdetektorer går utover standard vindus- og sensorer. Disse enhetene lyden av alarmen når et vindu eller dør åpnes fordi loven bryter krets. Bevegelsesdetektorer bruk en infrarød teknologi som sammenligner en inntrenger kroppstemperatur til temperaturen. Det sender deretter signalet som lyder alarmen når bevegelse bryter detektorens bjelker. Grunnleggende alarmer har også tastatur og interiør og eksteriør sirener.

Instruksjoner

•Få en enkel layout av dekningsområdet for alarmsystemet. Angi områder, herunder dører og Vinduer, systemet må beskytte. Bestemme banen der du vil bevegelsesdetektoren å gi dekning. Ta dette oppsettet med deg til alarm leverandøren og diskutere prosjektet med en partner. Denne personen kan bruke hans teknisk kunnskap og erfaring til å sikre at du har riktig rekvisita realisere sikkerhetsplanen.

•Plasser alarm panelet i kjelleren, vaskerom eller master soverom skapet. Kjøre en stud finder over veggen overflaten å finne stenderne bak veggen. Merke posisjonen av stenderne der du vil installere alarm panelet. Sikre alarm panelet til stud bruker treskruer lenge nok til å trenge inn i veggen materialet. Berør ikke hovedkortet på innsiden av panelet med metall objekter. Plasser batteriet i panelet, men ikke koble.

•Referere produsentens retningslinjer for installering av sensorene på Vinduer og dører du vil beskytte. Vanligvis kommer sensorer i deler. Holde komponenten magnetiske bryteren til innramming rundt døren eller vinduet. Fest bryteren aktivisering den bevegelige delen. Komponentene har skallet og stokk faner på baksiden av dem og ledninger er allerede knyttet.

•Velg en plassering for bevegelsesdetektoren som fungerer som en sikkerhetskopi for vindus- og sensorer. Plasser bevegelsesdetektoren i et lett reiste der en inntrenger er sannsynlig å gå når innsiden, for eksempel en sti som fører til soverommet. Velg en hjørne-montert detektor for et stort dekningsområde for 35 til 40 fot.

•Følg skjematisk for ledninger sensorer, bevegelsesdetektoren og sirener. Fjern frontdekselet fra tilfellet med bevegelsesdetektoren. Ta ut kretskortet. Sikre saken til veggen med skruene som trenge stud. Plass kretskortet tilbake i saken. Bruke fire-leders kabel, som inneholder fire ledninger. Koble ledninger til terminalene på bevegelsesdetektoren. Koble negative til svart, positive til røde, "C" til grønne og "NC" til gule. Sett dekselet tilbake på bevegelsesdetektoren.

•Fjern dekselet interiør sirenen og fest to ledninger: svart til negative og rødt til positiv. Noen sirener har allerede ledninger festet. Koble ledningene utvendig sirene/strobe lys. Pakk alle tilkoblinger med wire nøtter og svart elektriker tape. Sikre sirens på plass. Koble ledninger langs veggene med wire klemmer og koble til alarm panelet. Ikke pierce ledningene.

•Sikker tastatur i soverommet og mest ofte brukte inngang døren. Følg koblingsskjemaet for tastaturene.

• Kjør telefon linje i alarm-panelet og koble ledningene. Programmet telefonnumrene til alarmsystemet. Alarmen vil ringe numrene i rekkefølge når du aktiverer den.

•Koble batteriet og teste systemet.