Dirt Devil Featherlite belte endre instruksjoner

October 29

Dirt Devil Featherlite belte endre instruksjoner

Støvsugere er laget for å suge opp smuss fra tepper og gulv. Dirt Devil Featherlite vakuum bruker et belte for å spinne brushroll ved foten av vakuum, som bidrar til å plukke opp håret og andre småting. Over tid kan dette beltet strekk eller dele. Hvis dette skjer, vil ikke brushroll kunne snu med vakuum, som vil kunne få overflaten så rent som mulig. Hvis du vil løse problemet, må du erstatte beltet.

Instruksjoner

•Trekk vakuum. Slå den over tilgang til undersiden av base og inspisere brushroll. Fjern de to skruene i midten av base like over brushroll med Phillips-skrutrekker. Ta ut skruen på venstre side av hjulet. Trykk i kategoriene like over brushroll på utsiden av basen med tomlene. Løft av vakt.

•Trekk brushroll av vakuum og beltet. Fjerne beltet fra motorakselen med hendene. Installere erstatning belte på motorakselen med hendene, looping det rundt slutten som opprinnelige beltet ble plassert.

•Sett brushroll i beltet. Plasser beltet i sporet på venstre side av brushroll. Vipp brushroll i vakuum. Vipp beltet siden. Trykk på høyre side.

•REINSTALL munnstykke vakt ved å skyve det til kategoriene låse på plass. Installere skruene med skrutrekkeren. Slå på brushroller for hånd noen ganger før du starter vakuum igjen.