Diagram over hvordan organisere din hage

November 28

Diagram over hvordan organisere din hage

Opprette et diagram av verftet er første skritt til å organisere og koordinere hagen din. Den lar deg å planlegge hvor best å plassere individuelle planter, trær og busker samtidig gir deg et øyeblikksbilde av hvordan hagen vil se ut når du er ferdig. Du kan enkelt flytte materiale fra sted til sted, koordinere farger og design et landskap som best passer dine behov uten backbreaking arbeidskraft av fysiske gjenstander.

Instruksjoner

•Measure spacet verftet. Ta forsiktig målinger av hele verftet, inkludert plassering av gjeldende fekting, trær og bygninger, er en viktig del av opprette diagrammet. Registrer målinger på en Notisblokk.

•Kopiering målinger av utenfor grensene for hagen din til millimeterpapir. Millimeterpapir inneholder små bokser som kan tilordnes verdier som lik opptak i målinger. For eksempel kan en fot plass lik én firkant på papiret. Når du er ferdig, vil du ha en tom representasjon av størrelsen og formen på hagen din.

•Kopiering målene for noen fekting, trær og bygninger til din millimeterpapir. Bruke samme skala du arbeidet med i trinn 2, plass karakterer for de gjenværende elementene på motivet. Tillate for størrelsen på tømmerstokken og noen over bakken røtter når blokkere ut noen trær. Hvis du har furutrær der grener når bakken, blokkere hele området som treet tar opp. Bruke farge blyanter, skyggen disse blokkene slik de angis som uflyttbare objekter.

•Block ut mellomrom du ønsker å bruke for turer eller veier først. Veier skal minst 36 inches bredt. Disse banen blokkene tilsvarende farge. Dette vil vise deg hvor mye plass du har igjen for hage organisasjon. Blokkere mellomrom i de gjenværende områdene å markere planter du ønsker å inkludere i din hage. Hvis plassere busker, sørg for å inkludere potensiell vekst i diagrammet. Bruke farget blyanter for å angi fargen på dine planter og blomster til best bedømme fargevalg. Legg ved alt tilbehør som hage benker, fugl bad og vann funksjoner i diagrammet, også, for å bedømme beste plassering.

Tips og advarsler

  • Se på bilder av hage design for noen kreative ideer før du begynner.
  • Noen gjøre undersøkelser for å finne ut hva planter og busker vil trives i ditt område.
  • Inkluder alle kanter eller rydder materialer i diagrammet.