Detaljert rengjøring sjekkliste

February 4

Detaljert rengjøring sjekkliste

Rengjøring et hus, uansett størrelse, kan være en krevende ork. Frustrasjonen kan fortsette godt etter at arbeidet er komplett med oppdagelsen av et urent element eller mellomrom. En detaljert Sjekkliste elementer og områder som krever hyppig rydding og desinfisering er en god måte over husholdning rengjøring.

Veranda eller portrom

Fordi foran et hjem gir førsteinntrykket til gjest, må dette være ryddet ofte. Feie løv og annet rusk fra eksterne inngangen. Støv og små partikler av rusk klamre seg til doormats; rist før det feies. Utenfor bør møbler rengjøres ofte. Ren dører inne og ute, inkludert glass og kranser eller andre innredning, hvis aktuelt. Hvis hjemmet inneholder et strøk skap, opprettholde denne skapet, husk samtidig det er første stopp for gjester.

Kjøkken

Vanlige oppgaver i rengjøring av et kjøkken inkluderer tørke ned benkeplater og vasker og fjerne søppelet. Range Hetter, mikrobølgeovn og drypp pans ofte er neglisjert. Tørk ned foran og i andre apparater med et desinfeksjonsmiddel. Starte prosessen på det høyeste punktet og arbeider ned.

Bad

Rengjøring og desinfeksjon bad er ofte veldig grei. Badekar, dusj, vanities, servanter, speil og toaletter er typisk områder krever oppmerksomhet. Men krever fliser og dusj dører mer grundig rengjøring. Skrubbe mørtel mellom flisene fjerne mold og mugg. Konsentrere seg om fjerne såpe avskum og mineralforekomster på Dusjdører og vegger. Lysarmaturer, spesielt de over synker, samle støv raskt og er ofte glemt. Tørke dette ned med rengjøringsmiddel brukes for forfengelighet eller speil.

Oppholdsrom

Stuer, hi og soverom er ofte messiest rom i huset. Etter ridding støv i rommet av rot, alle overflater. Støv samler også takvifter, blindene og nips. Støvtørking spray kan brukes på fans og blindene. Rent dekorative elementer med en tørr klut for å fjerne rester. Støv, kjæledyr dander og insekter samle under møbler ofte. Noen ganger bevege møbler vakuum under. Vend madrasser og vask gardiner ved behov, vanligvis to ganger i året. Tepper må også slått utenfor eller vasket noen ganger.

Hele hjem

Spindelvev kan utvikle seg i hjørner og fjernes enkelt med en sopelime. På grunn av smuss og olje på hendene, kan vegger og bryteren plater bli rotete. Disse flekker er lett fjernes med såpe og vann. Hvert rom i hjemmet krever støvsuging og feiende. Noen etasjer, som hardwoods, også nødvendiggjøre sporadisk voksing. En forsiktig sveip med en sopelime langs baseboards fjerner støv raskt. Husoldning planter er ofte oversett, men kan være en havn for støv. Fylle en sprayflaske med vann fra springen og spray lett eller tørke over hvert blad med en fuktig klut. Lysarmaturer er ofte oversett, men også rengjøres lett med en fuktig klut.