Detaljer om fikse et Glass rekkverk

October 27

Detaljer om fikse et Glass rekkverk

Glass er en av de vanskeligste materialene å reparere. Glass rekkverk er ikke annerledes. Glass rekkverk består vanligvis av rutene av glass, toppet med et glass eller metall tog. Disse rekkverk brukes i mange boliger og næringsbygg. Når sprekker, chips og pauser oppstår, kan noen ganger glasset repareres. Noen ganger, men er det ingenting å gjøre enn erstatte hele ruten i glass.

Chip reparasjon

Lite sjetonger i glasset kan være fylt med en klar harpiks eller arkivert med en fin metall arkiv å glatte chip i resten av glasset. Hvis du velger å sende chip, bruk forsiktig strøk. Filen i én retning. I noen tilfeller kan det være nyttig å holde filen og glass chip våt mens du arbeider. Bruk alltid vernebriller og vernehansker når du arbeider med glass å hindre glass skår blir under huden eller i øynene. Når du har arkivert glasset med metall filen, bruke en fin korns slipepapir for å glatte chip enda mer. Hvis du vil fylle chip med klar harpiks, følger du instruksjonene for sprekk reparasjon.

Sprekk reparasjon

Glass reparasjon kits selges i bilindustrien og mest hjem forsyne butikkene. Disse pakkene vanligvis kommer med en liten sugekopp base innarbeide, en harpiks applikatoren, fjerner harpiks for å fylle sprekken og en herding film utformet for å beskytte den harpiks og glass mens det tørker. Grunnleggende Utligningsmetode sprekk reparasjon er som følger: første, fest sugekoppen over sprekk. Ta klar harpiks og plassere den i applikatoren. Bruke harpiks inne sprekken. Fjerne sugekoppen over sprekken, og plasser den beskyttende filmen over harpiks og sprekk området. La tørke i 24 timer. Fjern filmen og forsiktig sand alle ujevne harpiks.

Delen erstatning

I noen tilfeller kan skaden til et glass rekkverk være for stor til å fikse. I dette tilfellet bør ruten erstattes. Bestille et glass stykke som er identisk med den manglende brikken. Hvis du ikke gjør dette, vil så rekkverket se ujevn og klosset. Bruke gummi grommets og sko for å holde ruten sammen med neste rekkverk eller med den øverste skinnen. Vanligvis maljer og sko hjelpe skruer og grep følge den glatte overflaten av glass. Silikon beading legges etter installasjon av glasset for å legge til enda mer stabilitet.