Det tropiske planter gjør kaniner fest på?

July 6

Det tropiske planter gjør kaniner fest på?

Kanin spise et bredt utvalg av frukt og grønnsaker. Bortsett fra sesongens hageplanter som koriander og sennep greener som finnes i mange forskjellige deler av verden, nyte kanin også tropiske frukter, grønnsaker og blomster. Men noen av disse kan være giftig for kaniner.

Jasmine anlegget

Kanin glede seg over beite på vinstokker og knopper av tropiske jasmine anlegget. Også kjent som arabiske Jasmine, denne buskete vine er en favoritt tropiske mat på kanin, på grunn av sin blanke, mørkegrønne blader.

Tropiske frukter og grønnsaker

Kaniner lever på en rekke tropiske frukter og grønnsaker, hvorav mange er myke og søte. Blant frukt og grønnsaker som kaniner liker er kale, pea pods, ananas, skrelte appelsiner, papaya, endive og pærer. Kaniner liker også bananer, men på grunn av deres høyt sukkerinnhold, de skal bli gitt dem sparsomt.

Giftige planter

Kanin bør aldri spise visse tropiske planter på grunn av sin høye nivåer av toksisitet. Selv om kaniner kan synes å nyte beite på anlegget, giftige innhold er faktisk skadelig, og selv kan være dødelig i høye konsentrasjoner over tid. Blant tropiske planter kaniner må unngå er bønner, spesielt Java bønner, ivy, aloe og asiatiske liljer.