Det nødvendige utstyret & kjemikalier er nødvendig å rengjøre & ryddig Bar områder?

July 15

Alle som har en hjem bar eller som har bartended vet at barer kan være vanskelig å holde ren. Uten skikkelig utstyr, kan barer ende opp som forferdelig, klissete områder som har insekt angrep. For å holde en bar trenger området ser og lukter bra, bar eiere og bartendere bare en håndfull av elementer.

Bar Keeper venn

Av alle de kjemiske rensemidler på markedet, kjøpe Bar Keeper venn. Denne rensemiddel er brukt i barer i over hundre år fordi det har så mange bruksområder. IT kan rengjøre flere overflater som messing og fliser, men det ikke som slipemiddel som andre rengjøring produkter, slik at du får en fin, skinnende, overflate uten å tenke ganske så mye om skade på overflate. Det hjelper også skadedyr - frukt fluer, som er vanlig i barer på grunn av deres tiltrekning til fermenting brennevin - hate ting. Den viktigste ingrediensen i denne rensemiddel er oksalsyre, en blekemiddel alternativ, så det har også desinfisering makt. Å bruk bare bruke produktet til baren overflate du vil rense, og gni med en rengjøring fille. Tørk området rent med rent vann. Ikke bruk en skrubbe puten; siden Bar Keeper venn allerede er slitende, bruker børste er pad ikke nødvendig.

Bleach

Bleach er en utmerket desinfeksjonsmiddel som dreper bakterier og mugg (på ikke-porøse overflater). Sette litt i en sprayflaske med litt vann å bruke som en rask tørke ned renere. Swish litt varmt vann og en dråpe blekemiddel i glass (spesielt vinglass) å bli befridd av rester. Skyll briller grundig etter bruk av denne metoden.

Såpe

Når du mann bar, hendene og bar flater ofte bli veldig klissete og kan plukke opp lukten av alkohol. En flaske din favoritt oppvaskmiddel lar deg vaske resten av hendene og bar flater og fjerne flekker, og du kan bruke den til å vaske glassene og andre bar utstyr som shakers.

Glass og overflaten renere

Bruke glass og overflaten renere på områder hvor du trenger å skjære gjennom litt skitt og smuss. Bruk en som er miljøvennlig og laget av naturlige ingredienser, hvis du kan slik at du kan bruke rensemiddel på områder der du forberede barsnacks. Kjøpe et rengjøringsmiddel som er trygg på flere utførelser så du spare litt penger; kjøpe en separat glass renere og overflaten renere er mindre økonomisk.

Diverse

For å arbeide med rengjøring produkter du har på hånden, kjøpe minst én pakke hver svamper, parabol filler og papirhåndklær. Bruke svamper og filler på områder mat og drikke ikke touch (f.eks utsiden av oppvaskmaskinen), og bruk papirhåndklær på områder der du vil være sikker på ikke å ha noen cross forurensning eller spredning av bakterier, som skjærebrett; Du kan kaste dette etter bruk slik at hver papirhåndkle brukes bare på ett område.