Det naturlige produkter som kan brukes til å kvitte seg med maur?

February 12

Det naturlige produkter som kan brukes til å kvitte seg med maur?

Maur er felles husholdning skadedyr som trekkes til vår søte matvarer og drikkevarer. De vises vanligvis i våren og sommeren når været er varmt. Mange bruker kjemiske sprøytemidler og giftige maur feller i sine hjem for å bli kvitt dem, men det er mange naturlig hjemme rettsmidler der ute som kan også brukes til å kvitte seg med alle maur naturlig og effektivt.

Boraks og gelé

Boraks og alle slags gelé eller syltetøy blanding kan brukes å tiltrekke og drepe maur. Sted 2 ss gelé og 2 ss av boraks i et lite bad papir kopp og Kombiner ingredienser til du får en tykk gelé blanding. Plass de små koppene fylt med denne blandingen rundt stedene hvor maurene inn. Maurene vil bli tiltrukket av sweetness av gelé og klatre inn i koppen og begynne å spise den. Når de gjør boraks vil gå inn deres fordøyelseskanalen og drepe dem. Husk å holde barn og kjæledyr fra denne boraks og gelé blandingen. Det vil gjøre dem syke.

Borax og hvite tabellen sukker

Borsyre er et hvitt luktfri pulver som kan blandes med hvit tabellen sukker for å gjøre en maur forgifte du kan helle rundt fundamentet i ditt hjem å holde dem unna. For å gjøre blandingen må 12 kopper av borsyre og 12 kopper hvitt tabellen sukker. Hell disse to ingrediensene i en stor bøtte og kombinere med hansker hendene til både ingredienser fordeles jevnt. Bruk en liten hage spade scoop og distribuere noen av blandingen ved sprinkling det rundt fundamentet i ditt hjem. Maurene vil bli tiltrukket av blandingen, spise det og dø.

Peppermynte og peppermynte te poser

Plass peppermynte eller peppermynte teposer nær maurene hensikten innreise. Maur liker ikke lukten av mynte og vil beholde borte. Du kan også brygge og hell sterk mynte te rundt fundamentet i ditt hjem hindre maur inn. Dette er en trygg naturlige middel som er ikke giftig for mennesker eller dyr.

Bitter agurker

Skiver og skrelles agurk og plassere dem rundt området av maur innganger og rundt fundamentet i ditt hjem vil hindre dem fra fordi det er en naturlig repellant. Selv forlate en kurv full av frisk agurk på benken kan hindre dem fra krypende rundt i nærheten av mat.

Såpevann

Hell ca 1/4 kopp dish såpe i en stor bøtte fylt med vann og kombinere til du får såpevann. Bruke såpevann og en svamp, områder der maur skriver og vaske benkeplater, bord, utstyr, skap, stoler og gulv som er klistret på grunn av søl. Dette vil holde maur unna og er en av de sikreste naturlige metodene.

Kaffe

Kaffe kan sprinkled rundt maur inngangspunkter å hindre dem fra å komme inn i hjemmet. Dette fungerer fordi kaffe inneholder nitrogen som brenner maur og dreper dem på kontakt hvis de velger å gjennomgå det å komme til de godteri.