Det kan settes på Vinyl gulv å gjøre dem skinnende men ikke glatt?

June 13

Det kan settes på Vinyl gulv å gjøre dem skinnende men ikke glatt?

Også kjent i bolig-bransjen som robust gulv, dekket vinyl gulv 3,2 milliarder kvadrat feet i hjem over hele USA i 2005, til en gjennomsnittlig kostnad på 47 cent per kvadratfot, ifølge det amerikanske International Trade Commission. Vinylbelegg gir en slitesterk overflate for områder med høy trafikk i hjem, spesielt kjøkken og bad, og er tilgjengelig i en rekke farger, teksturer og mønstre. Opprettholde vinyl gulv innebærer regelmessig renhold og sporadisk bruk av produkter å fremme glans.

Typer vinylbelegg

Når vinylbelegg for et hjem, Velg innlagt eller forhåndstrykte vinyl ark, eller personlige solid eller komposisjon fliser, Utah State University samarbeidende forlengelse anbefaler. Innlagt vinyl ark er dyrere enn de med et trykt mønster på toppen av vinyl på grunn av økt tykkelse og produksjon prosessen. Utskrevne vinyl ark er belagt med flere klare lag av uretan eller fjern vinyl, kjent som slitesjiktet. Solid vinyl fliser har det samme mønsteret på begge sider uten ekstra fyllstoff, mens komposisjon fliser er laget av flere fyllstoff og materialer til et mønster som er synlig på bare én side.

No-voks vinylbelegg

De fleste vinyl gulv installert i boliger er klassifisert som "no-voks" overflater, ifølge University of Missouri forlengelsen. No-voks vinylbelegg er designet for å skinne uten et voks program som lagrer rengjøring tid. Over tid, skinne kan bli mindre merkbare og kan kreve en ny strøk polsk eller et tynt lag med no-voks overflate program. Ved hjelp av den polske anbefalt av gulvet produsenten kan redusere faren for en resulterende glatt overflate, som mål på gulvet bør bestå av en kjemisk prosent sammenlignes med polske. Sporadiske polering kan også fremme skinne på no-voks gulv.

Rengjøring og vedlikehold

Daglig eller ukentlig rengjøring av vinyl gulv bidrar til å opprettholde glans og holdbarhet. Feie og støvsuging løst smuss og partikler bidrar til å hindre riper, mens samme rensning sølt væske forhindrer flekker og ytterligere skitt samling. Ren vinyl gulv med en mopp bare fuktig med vann for å unngå å gjøre de overflaten glatt, legger et mildt vaskemiddel eller anbefalt rensemiddel om nødvendig. Hvis du bruker et vaskemiddel, må du rense den helt å fremme glans og forlenge levetiden til gulvet.

Voks og polering

På halvårlige basis, er vinyl gulv i Missouri state capitol building strippet og vokset, som får dem til å bli farlig glatt. Kjemikaliene brukes for å kle på gulv av voks; foten trafikk er motløs under denne prosessen. Gulvene er grundig rengjort, så de får et nytt lag med voks, som fremmer glans og er trygt å gå over når den er tørr.