Det kan brukes å ta rød neglelakk av laminat gulv?

October 5

Laminat gulv er ofte billig, men de kan gi et rom et dyrt utseende. Gulvene er motstandsdyktige mot de fleste flekker. Mens røde neglelakk kanskje ligne en permanent flekk, vil det faktisk komme med de riktige verktøyene. Hvis du ikke fjerner flekken riktig, risikerer du skade på laminat gulv og etterlot seg mer enn bare en skjemmende neglelakk flekken. Når du fjerner flekken effektivt, regelmessig damp mopp gulv å holde dem i god stand.

Utvasking pulver

Selv om en skure pulver kan fjerne tøff røde neglelakk flekker, kan det også ripe gulvet hvis du ikke bruker den nøye. Kommersielle skure pulver er lett tilgjengelig i rengjøring midtgangen, eller du kan opprette din egen ved å blande en lik mengde natron, salt og boraks pulver. Når du bruker en mild skure pulver laminatgulvet, gni flekken lett med en fuktig, myk svamp. Unngå å skrubbe for hardt fordi du kan permanent skade laminat. Skyll skure pulver med vann og tørk området med et håndkle når du har fjernet på neglelakk.

Neglelakk Remover

Siden neglelakk remover fungerer effektivt på negler, kan det også virke for å oppløse flekker fra laminat gulv. Gni den neglelakk remover på flekken med en ren washcloth til det oppløses, og skyll og tørk gulvet godt. Hvis du ikke har neglelakk remover eller hvis du er bekymret for den skade gulvet, bruke en isopropyl rubbing alkohol løsning på flekken. Mix 1 kopp hvit eddik, 1 kopp vann og 1 kopp rubbing alkohol i en bolle og gni det over flekken. Skyll og tørk gulvet etter bruk løsningen.

Konsentrert vaskemiddel

Konsentrert parabol vaskemiddel fungerer effektivt å fjerne neglelakk fra laminatgulv uten riper opp eller skader overflaten. Du kan også bruke en konsentrert husholdning renere. Alltid lese er etiketten for å sikre at støvsugeren du bruker trygt for laminat gulv. Gni konsentrert løsningen på flekken med en vaskeklut. Alltid skyll løsningen med rent vann og tørke gulvet med et håndkle.

Advarsler

Aldri la stå vann på laminat gulv fordi fuktigheten kan føre til at gulvet kan utvide. Aldri skrape laminat gulv med et barberblad eller annen skarp gjenstand fordi du kan lage riper i overflaten. Alltid teste rensning løsninger på små og diskré områder på laminatgulv sørge for at de ikke ville skade overflaten. Unngå å bruke stålull eller sterke skuremidler på laminat gulv - de kan ripe gulvet permanent.