Det fører til at malingen boble fra murvegger?

September 16

Det fører til at malingen boble fra murvegger?

Maling kan boble fra gips for en rekke årsaker. Varme, vann, tilstanden av puss, og med typen maling kan føre til bobler eller "blemmer" danner. De kan vises umiddelbart eller kan ta år skal vises. Å vite årsakene til boblende og tiltak for å eliminere dem før maling kan beskytte lakken blemme-fri.

Skitten overflate

Eventuelle fremmedlegemer på overflaten av at gipsen som du male over er en potensiell blemme, som inkluderer alt fra støv og skitt å restene av en gammel strøk med maling. Som den nye malingen tørker, krymper. På en klar overflate dette skaper en tett, tetning selv med puss. Hvis overflaten har noe på det, skjønt, føre svinn miljøgifter til å trekke fra overflaten, slik at du med en blemme. Fjern puss av alt avfall før du begynner.

Varme

Utsette tørking malingen til å varme eller male på en varm overflate, kan det føre til bobler. Direkte sollys, kan for eksempel føre utsiden lag malingen tørke mye raskere enn innsiden. Varmen av overflaten da fordamper noen av kjemikalier av den indre lag med maling, men med det ytre lag tørr, damp har ingen steder å gå. Unngå disse boblene ved å male overflaten når det er kult og maleri når overflaten ikke er i direkte sollys. Også fjerne varmekilder fra området hvis mulig.

Fuktighet

Male et fuktig underlag eller utsette den for fuktighet før det er helt tørket kan også forårsake blemmer. Når malingen tørker, holder fuktighet den fra å puss. Disse boblene er ofte vann fylt som fuktighet er fanget under pelsen av tørket maling. Fuktigheten kan også føre til at malingen tørke ujevnt, som betyr at mens en del av pelsen er tørking, det er krymper og trekke fra delene som ikke er tørking så raskt, fører til en ujevn boblet opptreden.

Type maling

Selv om du unngå fuktighet når du maling, kan typen maling du være utsatt for bobler og blemmer selv etter tørking, som skyldes den naturlige fuktigheten som siver gjennom de fleste overflater, spesielt de på en ytre veggen av hjemmet. Oljebasert maling brukes for deres vanntett segl, men også fange denne fuktighet i. Når fuktighet siver gjennom overflaten, kan det forårsake bobler i maling. Latex-basert maling puster mer og er mindre utsatt for fuktighet forårsaket bobler.