Det fjerner mugg fra klut dusjforheng?

May 23

Det fjerner mugg fra klut dusjforheng?

Mugg, en slimete Blågrønn produkt av mold, er vanlig i varme områder hvor fuktighet er tilstede. Gi en matkilde som bakterier og såpe avskum og mugg er riktig hjemme på din dusjforheng. Heldigvis for deg er det flere ting kanskje du allerede har i renhold arsenal som vil eliminere den.

Verneutstyr

Når du skal gjøre med mold eller mugg er det viktig å beskytte deg. Gummihansker, glass med klaffene på siden, og en maske som dekker munn og nese er alle viktige for denne oppgaven. Mold og mugg kan føre til pusteproblemer og selv irritere huden. Mold eksponering kan forårsake høysnue type symptomer som en rennende nese, øye- og hudirritasjon og Nysing. Hvis du tror du kan ha en reaksjon på mugg, søk medisinsk hjelp umiddelbart.

Børster

Ta dusj gardin ned og kaste det opp så løs mugg sporer ikke gjøre flukten inn i hjemmet ditt du tar den utenfor. Børste mugg vekk med en myk børste for ikke å rive stoffet. Hvis du ikke har en pensel hendig, vil en gammel klut fungere også.

Eddik eller blekemiddel

Velge én, ikke bruke begge. Røyk fra kombinere to kan være potensielt farlig. Klor er trygt hvis du har en hvit dusjforheng, men ikke for dusjforheng med en farge som det kan svekkes området du bruker det til. Hvit eddik er trygt å bruke på farger. Når du har valgt en, blande det inn i vann. en løsning med 2 ss til quart vann er sterkt nok. Hell løsningen over flekken og la den suge i sollys i minst 30 minutter.

Vaskemiddel

Vask dusjforheng i varmt vann med vaskemiddel. Hvis du brukte hvit eddik for å fjerne flekken, velge en blekemiddel vaskemiddel. Når syklusen er ferdig, tar det og se hvis flekken er der fortsatt. Hvis det er, suge den igjen og rewash. Hvis ikke, henge den tørke. Henge ut i solskinn, hvis mulig. Sollys er svært effektiv på å drepe muggsoppsporer samt lukt som fortsatt kan finnes. Hvis du henge den inne, kontrollerer du området i er tørt og godt ventilert.