Det fjerner et klistremerke fra Glass?

April 10

Det fjerner et klistremerke fra Glass?

Samme gluey limet som fungerer så bra når bruke klistremerker, etiketter og dekaler glassflater kan gjøre det nesten umulig å fjerne. Binding agentene seg tett til glasset, holde klistremerker fast på plass, og ingen mengde gni, slite eller trekke vil løsne dem. Flere enkle behandlinger kan brukes til å unngå denne situasjonen; en av dem (eller en kombinasjon av dem alle) er sikker å svekke båndene av limet, lettelser klistremerke fjerningen.

Smøremidler

Bli kvitt fastsittende klistremerker av belegg dem med et lett lag av vegetabilske forkorting, petroleum gelé, babyolje, vegetabilsk olje eller badeolje. La behandling sitte i 10 minutter, og gni 1 tsp. av flytende oppvaskvann såpe i overflaten eller klistremerket, fungerer det løs i prosessen. Disse naturlige smøremidler gjøre overflaten av glass sleip, forstyrre bånd evnen av limet.

Varme

Bruk en hårføner fjerne gjenstridige klistremerker. Varmen fra tørketrommelen svekker båndene av limet, gjør det enklere å fjerne uønskede dekaler. Bare sette hårføner på sitt høyeste innstilling, mål munnstykket direkte på decal og varme til klistremerket kan bli skrelt fra glass. Fjern alle gjenværende lim ved å tørke glasset med en bomullsdott som har blitt dyppet i destillert hvit eddik eller olivenolje.

Løsningsmidler

Et løsemiddel er en væske som oppløser annen substans. Kjent husholdning løsemidler, for eksempel eddik og neglelakk remover, kan brukes å bryte båndene i vanlige limes. Fjerne klistremerker fra glass og feilfri noen langvarig spor av gummy rester av snyltende området med et papirhåndkle som har vært fuktet med løsemiddel du valgte. Mette overflaten av klistremerke, vent et minutt eller to og bruke kanten av en gamle kredittkort for å skrape av merket og tilgodehavende gluey.

Advarsel

Fristende som det kan være, bruker ikke slipeverktøy, som scrub pads eller stålull, fjerne klistremerker og lim det kan lage riper i glasset, permanent skade overflaten. Bør flere teknikk kreves for å fjerne en merket, rengjøre mellom behandlinger; blande forskjellige rengjøring forbindelser kan resultere i produksjonen av giftige gasser.