Det fjerner Culligan vannfilter?

July 22

Siden 1936 Culligan selskapet har gitt kommersielle og bolig forbrukere med vann filtreringssystemer. Selskapet med hovedkontor i Illinois, notater på sitt nettsted at produktene selges i mer enn 90 land. Dens ulike filtreringssystemer er utformet for å fjerne urenheter fra vann brukes til drikking, matlaging og rengjøring.

Drikkevann systemer

Culligans drikkevann systemer brukes i et kjøkken til å filtrere en rekke kjemikalier fra springen, inkludert bly, kobber, klor og radium. Systemene også filtrere ut sedimenter og små partikler som kan gjøre vann skyet. Selskapets drikkevann systemer inkluderer enheter for hjemmebruk, samt en flaske-fri kjøligere som er ideell for bedrifter. Drikkevann systemer er tilgjengelig i forskjellige størrelser, avhengig av hvor mye vann du vil filtrere for hjemmet eller bedriften.

Whole House vann filtre

En Culligan hele huset vannfilter forbedrer vannkvaliteten i hele hjemmet. Selskapet notatene kundenes kanne velge fra filtre som målrette bestemte stoffer, for eksempel svovel, jern eller arsen, eller har et filter installert som fungerer for å fjerne flere kjemikalier, inkludert jern, skitt og hydrogensulfid - fra vann. Culligan hevder at fordelene med hele huset vannfilter inkluderer renere inventar og mindre korrosjon på rør.

Filtrerte dusjhoder og mugger

En filtrert showerhead fra Culligan er ment å erstatte eksisterende showerhead, og fjerner klor og svovel lukt fra vann. En Culligan vann mugge er en rimelig løsning for filtrering vann fra springen - fyll pitcher med vann. Den filtrerer deretter kobber, klor, kvikksølv og sink, som forbedrer smaken og lukten av vannet. Et undersink filter kan installeres i et kjøkken eller bad; Det reduserer sediment, bly, klor og atrazine fra vannet.

Betraktninger

Culligan anbefaler en vann analyse før bestilling en vann filtreringssystem. Analysen utføres av en autorisert Culligan forhandler, som deretter kan anbefale et system som best passer dine vann filtrering behov. Forhandleren kan installere et riktig system og utføre alminnelig vedlikehold, for eksempel sjekke kvaliteten på filtrert vann og desinfiserende systemet. Culligans nettstedet har en forhandler, bare skriv inn postnummer for å finne forhandlere i ditt område.