Det bor i en ferskvann Biome?

August 8

Det bor i en ferskvann Biome?

Det akvatiske biome dekker nesten 75 prosent av jordens overflate og består av ferskvann og saltvann habitater. Forskjellen mellom to er mengden av salt i vannet. Ferskvann habitat-dammer, innsjøer, bekker, elver, bekker og våtmarker, har et mye lavere nivå av salt enn et saltvann habitat. Mange vesener bor i ferskvann biome.

Laks

Laks er ferskvannsfisk som er utbredt langs kysten av Stillehavet og Nord-Atlanteren. Laks vanligvis ta fem år for å modne, tilbake til stedet der de klekket for å gyte. Det er flere arter av laks som laks, som gjengir i nordlige elver på kysten av havet. Land-låst laksen er en laks som finnes i innsjøer hele østlige Nord-Amerika og Nord-Europa. Andre arter omfatter Chinook, Coho, rosa, kirsebær og Sockeye salmons.

Alligatorer

Alligatorer er store krypdyr som er formet som øgler. De har en lang hale og fire kort muskuløse ben. Disse reptiler har en bred, avrundet snute og mørke farger. Alligatorer ligner på krokodiller; Hovedforskjellen er at alligatorer foretrekker ferskvann habitater, mens krokodiller foretrekker saltvann habitater. Det er to arter av alligator, kinesisk alligator og amerikanske alligatoren. En stor amerikansk alligator kan veie mer enn 1000 pounds og vokse til 14,5 feet i lengden. Alligatorer er native til Kina og USA.

Cladocerans

Cladocerans er små krepsdyr som finnes i slike ferskvann habitater som elver, dammer og bekker. Cladocerans varierer i størrelse fra 0,3 til 0.3 mm i lengde og de er så liten at de kan bare identifiseres ved hjelp av et mikroskop. Disse skapningene har små, kompakte hoder med store sammensatte øyne. Dette øyet roterer kontinuerlig med en krampaktig bevegelse. Den har fem eller seks par lobed Ben, som er dekket med fine hår. Menn er vanligvis mindre enn kvinnelige de drive seg gjennom vannet av sine antenner.

Sandhill kraner

Sandhill kraner er den mest tallrike arten av kraner som er utbredt i hele Nord-Amerika, og hele veien til nordøstre Sibir. Deres primære habitat er åpen ferskvann av våtmarker. Kraner er kjent for å danse og parret par kraner delta i en lang rekke samtaler kalles samklang ringer. Sandhill kraner bosetter seg ut av dominerende vegetasjon i sine fuglefjell område. Kvinner vanligvis legger to egg, med en inkubasjonstiden for ca 30 dager.