Det beste verktøyet for å koble et tett toalett

February 11

Det beste verktøyet for unclogging stoppet opp toalett avhenger av plasseringen av tresko. Tresko ofte oppstå på toppen av toalettets buet trapway, men kan skli enda dypere.

Først

Når du finner at toalett er tett, ønsker du ikke å spyle igjen. Dette kan være din første impuls, men rødme vil bare lodge blokkeringen videre på plass mens du presser vannet ytterligere i bollen. Bollen deretter vil flomme over, skape mer bekymringer over opprydding og mulig vannskader. En klok idé er å slå på toalettet utkobling ventilen helt til høyre, hindrer at toalettet spylt før du rense toalettet.

Grunne tresko

Bruke et toalett stempelet, som er et fast innslag i de fleste bad, som din første alternativet. Mist ikke motet hvis tresko ikke fjernes med bare en runde med stuper. Fortsatt stuper kreves for sta tresko, men husk at suging opprettet av stempelet når bare så dyp.

Dypere tresko

Et toalett kvernen har en fleksibel kabel som slynger seg gjennom toalett trapway og ned i avløpet røret, noe som gjør det mer effektivt å nå dypere tresko enn stempler. Kvernen enten bryter opp tresko eller lar deg trekke tresko tilbake ut av toalettet med kvernen.