Det beste torv gresset for Sør-Florida

December 2

Staten Florida har tre forskjellige klimatiske soner, og alle er vanligvis varmt og fuktig med gjennomsnittlig temperaturer over 90 grader Fahrenheit i seks måneder eller lengre. Sørlige Florida topper listen for varme og fuktighet og beste gresset for området er godt tilpasset vokser ikke bare i høy varme, men også i kyst sandbunn. Det finnes en rekke gress varianter til vokser i Sør Florida.

St. Augustinegrass

St. Augustinegrass (Stenotaphrum secundatum) er blant de oftest vokst gress i Florida og spesielt sørlige Florida som sitert av University of Florida forlengelsen. Gresset er opprinnelig fra kystområdene og Mexicogolfen. St. Augustinegrass ikke bare trives i høy varme og fuktighet men tilpasser seg kyst jord også. Tett voksende gresset har en grønn til blå-grønn farge og viser en god toleranse for salt. I Sør-Florida gresset kan plantes året igjennom mest optimalt høsten sent, vinteren og våren.

Bermudagrass

Bermudagrass (Cynodon spp.) er en av de mest brukte varme sesongen gress i Florida som sitert av University of Florida forlengelsen. Gresset er ikke tolerant av lave temperaturer og er spesielt godt tilpasset de sørlige områdene til å opprette en fin-strukturert, tett torv på atletisk felt, golfbaner og kommersielle landskap. Bermudagrass er godt tilpasset Florida jordsmonn og klima med en svært høy toleranse for salt, slitasje og tørke og en rask hastighet på etableringen. Gresset er ikke ofte gresset på valget for hjem gitt sitt høy vedlikehold nivå. Gresset har en høy toleranse for skygge.

Havet Paspalum

Kysten paspalum (Paspalum vaginatum Swartz) er en innfødt gresset på de tropiske og subtropiske områdene rundt om i verden, og ideelt for å dyrke i varme og fuktighet i det sørlige Florida. Gresset er spesielt mer egnet til kysten, sørlige Florida gitt sin utmerkede nivå på toleranse for saltvann eller salt vann og jord. Gresset har noen sykdom, pest og Luke spørsmål når skikkelig iverksatt. Kysten paspalum veldig god slitasje toleranse og holder fargen lenger inn i vinteren enn mange andre varme sesongen gress.