Det beste tidspunktet å høste en orientalsk aubergine

January 3

Japansk aubergine er forskjellig fra europeiske varianter i form og smaken. Arter og kultivarer som Ichiban og Pintung lenge har en avlang form og delikate smaken. Til tross for ulikhetene krever plantene samme dyrkingsmetoder og vekstforhold som andre varianter. Planter trenger varm jord og temperaturer. De tolererer ikke frost. Sunt, produktive planter krever godt befruktet jord, og høsting metoder og ganger er like.

Transplantasjon

Auberginer er årlige grønnsaker som krever varme temperaturer. Planting av grønnsaker for tidlig vil resultere i frost-skadet planter og manglende trives. Hvis du bor i et kjølig klima du kan fortsatt plante aubergine men, i stedet for å starte fra frø, velge å plante starter. Starter eller transplantasjon, er tilgjengelig på barnehager og hagesenter. Disse plantene er allerede flere uker gamle og er klar til å overføres til varm Haven jord. Et par uker forsprang kan planter å vokse til modenhet og høste før først faller frost. Transplantert japanske aubergine er klar til innhøsting innen 60 til 85 dager etter planting.

Frø

Frø sådd i bakken vil vokse harvestable planter innen 100 til 120 dager. Frøene må plantes når jorden temperaturen er i 65 til 75 grader Fahrenheit. Planter selv krever temperaturer i 75-85 grader blomst og frukt. Tid din plante å falle sammen med optimal temperatur. Kaldt vær stunts plantevekst så starter frø tidlig vil faktisk forsinke harvest.

Harvest kvalitet

Teller dagene til harvest er en grov avgjøre når plukke japanske aubergine, men den virkelige testen er å føle frukt og dømme utseendet. Lilla aubergine vises glans når det er klar for innhøsting. Trykk tommelen mot en skinnende aubergine. Hvis tommelen forlater en deprimert området, er frukt klar for innhøsting. Avreise vegetabilske anlegget kan tillate det å vokse seg større, men kvaliteten vil bli ofret. Japansk aubergine er mindre enn andre varianter. De er klar for innhøsting når størrelsen er at av en hotdog eller fingeren din, avhengig av variasjon.

Betraktninger

Koble aubergine fra overordnede anlegget med avklipt eller en skarp kniv. La lokket og en tomme av stammen på aubergine. Etter høsting beskjære, innlemme kompost i jord å fylle området fruktbarhet. Planlegger roterende beskjære å tillate jord oppdatere. Unngå planting andre nightshades, som poteter eller tomater i området. I stedet plante leafy greener eller urter.