Det beste stedet å vokse natt blomstrende Jasmine

January 26

Natt-blomstrer jasmine er også kjent som damen på natta. Det er en middels stor busk som produserer hvitt-farget, liten, rørformede blomster. Selv om blomster ikke er veldig attraktivt å se på, har de en berusende sterk duft som kan oppdages langveis fra. Blomstene blomstrer og avgir duft bare om natten og har ingen parfyme på dagtid.

Økende Tips

Natt-blomstrer jasmine tilhører vining oliven familien og twining stammer og blanke blader. Det er for sterk duft av blomster at anlegget er vanligvis plantet i hagene. Beste sonene til den i vokse er 9, 10 og høyere. Night-blomstrende jasmine er lett å vedlikeholde som en houseplant. Anlegget blomster overstrømmende sommeren og bruker senere kjøligere temperaturene opprette knopper. Disse knopper øker ikke i størrelse til sent på vinteren. Når blomstene har bleknet, sviske planter for å gi dem hvile for en måned eller lenger. Med mindre beskjæring gjøres regelmessig anlegget kan spre seg i et område på over 5 fot. Hard beskjæring anbefales å holde det i form av en godt vedlikeholdt vinranke. Anlegget kan lett hyssing rundt gitt støtte med litt hjelp. Det kan også være enkelt spres med en 4-tommers stilk kutte plantet i tidlig på sommeren.

Jord og gjødsling

Vokse natt-blomstrer jasmine i lett fuktig jord og vanne mindre om høsten. Under anlegget hvile periode om vinteren og våren, holde jorda på litt tørr side. Gjødsle hver to uker fra vår til høst med plante mat som er høy i fosfor. Under vintre, gjødsle månedlig. Fleste synes bare en liten pott av det tilstrekkelig i sine hager. Hvis dyrkes i potter, flytte jasmin ut av syne når anlegget er ikke lenger blomstrende. Veksten kan også holdes i sjakk lettere i potter.