Det beste stedet å plassere et Ficus tre inne huset mitt

August 8

Ficus treet, også kjent som gråt fig, er en populær houseplant vokst for skinnende grønne blader på delikat og greiner glatte, slanke. Gitt riktig, vil en ficus treet vokse og trives innendørs.

Lys

Finn ficus treee i et innendørs område som har rikelig med lys, særlig direkte sollys i vintermånedene. En sør - eller vestvendte vinduet er et godt valg.

Plass

Ficus trær kan bli ganske store, voksende til mer enn 20 fot høye hvis ikke beskjæres. Forutse hvor mye vekst du treet har flere år fra nå og finne treet i et område som vil imøtekomme denne veksten.

Vanning

Ficus trær som blir vannet til vannet går fra bunnen av potten. For å forhindre overflødig vann fra skadelige tepper eller tregulv, Velg innendørsområder for ficus trær med fliser, stein og linoleum gulv.

Temperatur

Unngå å plassere en ficus treet innendørs i områder som er overdrevet kule eller utsatt for utkast. Ficus trær er sannsynlig å være altfor stresset fra eksponering for temperatursvingninger.

Stress

Når et ficus tre plasseres, kan det slippe blader. Dette er en vanlig foreteelse på grunn av stress. Gitt nok vann og lys, skal treet gjenopprette. Unngå å flytte treet igjen, hvis mulig.