Det beste rådet for rengjøring Dusjdører

November 19

Selv om det er klart Dusjdører sikkert gi en fin sanitær måte å holde fuktighet i dusjen og på gulvet, må noen ganger disse portene renses. Oppbygging av materialer som kalsium, lime og mold skjemme utseendet på Dusjdører til at du føler mye mindre ren. For å holde Dusjdører ser sitt beste, kan du vurdere noen praktiske tips.

Rengjør hardt vann innskudd først

Hvis vannet er klassifisert som "hard", må du håndtere vanlig innskudd venstre ved vannet. Disse innskuddene kan inkludere mineraler som kalsium og kalk og kan være spesielt vanskelig å rense. Den beste måten å kvitte seg med dette kalles med en renere CLR. Bare putte noen CLR i en sprayflaske, og coat begge sider av dusjen døren grundig. Vent noen minutter, og skrubb flekker med en vanlig svamp.

Bli kvitt Mold

Hvis du ser flekker av mold på døren din dusj, er det viktig å kvitte seg med det umiddelbart. Den enkleste og mest effektive måten er med en fortynning av blekemiddel (8 oz med blekemiddel per gallon av vann er standard). Merk: Hvis du bruker andre rengjøringsmidler, må du vente minst 24 timer før rengjøring med blekemiddel som kombinasjonen av rengjøring røyk kan produsere en dødelig kombinasjon. Bare helle din fortynning i en sprayflaske og grundig mette mold stedet med blekemiddel. Vent litt, og skrubb mold unna med en svamp.

Slaget såpe avskum

Såpe avskum er sannsynligvis den mest utfordrende contaminator på døren din dusj som det kan sement etter uker med forsømmelse. For å kvitte seg med sementerte såpe avskum, må du være kreativ. En av de mest effektive metodene for å bli kvitt såpe avskum innebærer å gjøre en bakepulver lim inn og bruke den til å skrubbe overflaten. Lim er veldig tykk, så det hjelper for å ha en veldig tykk svamp hvis du prøver denne metoden. Overraskende er sitron olje tre renere også rapportert å være effektiv mot såpe avskum. Noen spritzes av olje og noen aggressiv scrub vil også bli kvitt såpe avskum.