Det beste Odor fjerne for oppvaskmaskin

September 23

Fordi oppvaskmaskin består av en liten, fuktig lukket område som mottar liten eller ingen sollys, kan det være en grobunn for bakterier og følgelig lukt. Når du åpner oppvaskmaskin og en lukt øser ut, er det tid for å gi den en god rengjøring. Dette vil la deg følelsen sikker på at oppvaskmaskinen er sanitære og kan utføre optimalt.

Rengjøring

Rengjør oppvaskmaskinen regelmessig for å fjerne lukt forårsaket av mat og såpe buildup. Dypp en nylon skrubbing pute eller svamp til en vask varme, såpe og skrubb ned interiøret i oppvaskmaskinen. Konsentrere seg om områdene rundt døren og hengsler i avløpet. For vanskelig å nå områder, bruk en tannbørste.

Eddik

Hvit eddik ikke bare fungerer som en deodorizer, men det fungerer også godt som et desinfeksjonsmiddel som dreper mugg, som er noen ganger årsaken til muggen lukt. Hvis du vil bruke, fylle en bolle med ca 1 kopp hvit eddik, sitter den på topp rack med oppvaskmaskin og kjøre kort vask.

Bleach

Bleach fungerer på samme måte som eddik, igjen rengjøring mens desinfisering. Hvis du vil bruke, hell om 1/2 kopp blekemiddel i bunnen av oppvaskmaskinen og kjøre kort vask. Vær oppmerksom som eddik og blekemidler fungerer på samme måte, bare eddik ikke inneholder kjemiske ingredienser som finnes i blekemiddel. Alternativet er opp til deg om hvilken renere best passer dine behov. For å forhindre skaper en giftig gass, aldri Kombiner blekemiddel og eddik.

Natron

Baking soda fungerer som en stor deodorizing agent og hjelper i å fjerne lukt fra oppvaskmaskinen. Du bruker natron, dryss ca 1 kopp det rundt bunnen av oppvaskmaskinen og kjøre kort vask.

Hindre lukt

Hindre lukt fra samler, holde oppvaskmaskin døren åpen når mulig etter vask. Selv om du bare kunne forlate det åpne en liten sprekk, vil dette tillate fuktighet fordamper og tillate oppvaskmaskin interiøret til luft ut av.