Desinfiserende kluter & Superbugs

December 28

Desinfiserende kluter & Superbugs

For folk som bruker både penger og tid prøver er å sikre deres hjem er uten risiko for infeksjon, finne ut at en desinfiserende produkter kan faktisk bidra til spredning av smitte et mareritt. Instant hånden sanitizers og noen desinfiserende spray kan holde appell på grunn av sin portabilitet og antatte effektivitet, men hvis noen av disse produktene, desinfiserende kluter særlig, folk kan være like godt å bruke gamle gammeldags såpe og vann.

Superbugs

Som om begrepet 'meticillinresistente Staphylococcus aureus' (MRSA) høres ikke skremmende nok, forskere og media har tatt å henvise til en relativt nylig oppdaget stamme av bakterien Staphylococcus aureus som "superbug." Denne belastningen har vist seg for å være immun mot tradisjonell måte å bekjempe infeksjoner. Ifølge en 2007 rapport fra Centers for Disease Control og Prevention forårsaker MRSA dødsfall i USA hvert år enn HIV. Denne statistikken understreker stille faren for superbug infeksjoner: spredning av superbugs kan være forårsaket av produkter som forbrukere bruker spesielt å avverge infeksjon.

Symptomer

Tradisjonelle Staphylococcus aureus er en infeksjon av huden som er lett behandles med et antibiotikum kalt meticillin. Det er ikke en alvorlig infeksjon, og antibiotika få raskt det under kontroll. Meticillinresistente belastningen er en annen historie. Det som starter som en infeksjon som behandles enkelt raskt blir blemmer og hudlesjoner som kan åpne døren til enda verre infeksjoner. I alvorlige tilfeller, infeksjonen kan også spre seg til bein. Når noen kommer i kontakt med Staphylococcus aureus, blir de bærer. Bakterien kan ikke komme gjennom intakt hud og så kan ikke skape noen problemer først. Men hvis transportøren får et lite kutt eller sår, infeksjonen settes inn med mindre irritasjon i form av kløe og utslett rundt kuttet. Dette raskt utvikler seg til utviklingen av en leksjonen.

Desinfiserende kluter og spredning av Superbugs

Bortsett fra sin motstand mot meticillin antibiotika er superbugs spesielt farlig i at de kan spres ved svært ting som forventes å eliminere smitte. Desinfiserende kluter kan plukke opp bakterien når det skjer en countertop eller døren knott og bære den til neste husholdning overflaten som tømmes. Bakterien er vanligvis plukket opp og spre seg i sykehus, men det er mulig for den å skje i hjem hvis den finnes. Spredning av superbugs er tilrettelagt av desinfiserende kluter, spesielt når de brukes på overflater som rå kjøtt har nylig vært i kontakt med.

Alternativer

Gitt prognosen for en alvorlig MRSA-infeksjon, de fleste helsearbeidere anbefaler vende rengjøring praksis nye produkter har gjort foreldet---med såpe og vann. Jevnlig vask hendene hele dagen og behandle kjøkken benkeplater og andre hotbeds for infeksjon med såpe, er varmt vann, eller med blekemiddel eller ammoniakk en mye mer effektiv rengjøring diett. Disse fremgangsmåtene ikke bare eliminere flere bakterier enn desinfiserende kluter og andre antibakterielle produkter, men de også fjerne muligheten for superbug infeksjoner som spres ved kluter.